Yeditepe Üniversitesi mühendislik için nasıldır?

Lamelo

Hectopat
Merhaba, herkese iyi Sosyaller öncelikle. Yeditepe makine ve elektrik elektronik mühendisliği bölümlerini listeme eklemeyi düşünüyorum ama okul hakkında net bir bilgim yok kafamda soru işaretleri var. Okulun akademik kadrosu nasıl, okunur mu, mezun olunca iş bulma imkanları nasıl vs. bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sıralamanızı yazar mısınız?

İki bölümünde yeterince hocası var ve iyi yerlerden mezun olmuşlar. İki bölümün de müdek akreditasyonu var. Yeditepe Üniversitesi zaten iyidir. Üniversite ücretleri Yeditepe'nin diğerlerine göre biraz fazla. Sizi zorlamayacaksa olur.

Üniversite ve akademik kadro iyi olsun bir de yurt dışı imkanları rahat olsun yeterli benim için.

yeditepeden daha iyi bir vakıf öneriniz var mı ? (koç sabancı hariç)

Üniversite ve akademik kadro iyi olsun bir de yurt dışı imkanları rahat olsun yeterli benim için.

Yeditepe'den daha iyi bir vakıf öneriniz var mı? (koç sabancı hariç)

Bilgi üniversitesi var fakat biraz bakınca Yeditepe'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hem Yeditepe'deki bölümler sıralamanıza tam uygun, 200K'den almış yere 100k ile gitmek güzel olmaz.

Aileniz maddi yönden sıkıntı çekmeyecekse okunabilir, neden olmasın? Gitmek istediğiniz bölümün YÖK Atlas üzerinden akademik kadrosuna bakabilirsiniz. Nereden mezun olmuşlar? Kaç makale yayınlamışlar? En son ki makalesini ne zaman yazmışlar? Bu tarz bilgilere bakabilirsiniz.

Peki baskentte de ayni bolumler tutuyor acaba orasi nasildir, tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…