Giyim Yeezy Foam Runner hangi numara alınmalı?

Swench

Decapat
Daha fazla  
İnternetten Yeezy Foam Runner ayakkabı almak istiyorum ama ayakkabı numarası konusunda yardıma ihtiyacım var. Normalde 42.5 numara giyiyorum fakat bu ayakkabılarda dar kalıp diye daha büyük alın diyorlar. 43 numara ve 44.5 numarası var. 44.5 almayı düşünüyorum, 42.5 numara için fazla mı büyük olur? Bu ayakkabının bu numarasına sahip olan biri var ise yardım edebilir mi?

Not: Ayakkabının 44 numarası bulunmuyor, sadece 43 ve 44.5 var, benim numarama yakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Topuğunuz ve en uzun ayak parmağınızın ucu arasındaki mesafeyi ölçün kağıt kalem ve cetvel yardımıyla. Ölçüye denk gelen numarayı alın. Bir siteden beden tablosuna baktım, hiç de dar kalıpmış gibi ölçülendirilmemiş Nike'a çok yakın hatta bazı modelleriyle aynı bile denilebilir.

Topuğunuz ve en uzun ayak parmağınızın ucu arasındaki mesafeyi ölçün kağıt kalem ve cetvel yardımıyla. Ölçüye denk gelen numarayı alın. Bir siteden beden tablosuna baktım, hiç de dar kalıpmış gibi ölçülendirilmemiş Nike'a çok yakın hatta bazı modelleriyle aynı bile denilebilir.
Satan her site 1-2 numara büyük almayı öneriyor. Kullanan kişilere de sordum onlar da öyle dedi ama benim numaram için emin değiller hangi numarayı alayım diye. Dediğin gibi ölçmeyi de düşünüyorum ama kalıp yüzünden öyle pek emin olamıyorum kullanıcı deneyimini merak ediyorum.

Satan her site 1-2 numara büyük almayı öneriyor. Kullanan kişilere de sordum onlar da öyle dedi ama benim numaram için emin değiller hangi numarayı alayım diye. Dediğin gibi ölçmeyi de düşünüyorum ama kalıp yüzünden öyle pek emin olamıyorum kullanıcı deneyimini merak ediyorum.
Hocam kalıba uygun ölçü yazmak zorundalar. Örneğin 44 numaraya 28cm yazıldıysa ve siz ayağınız 28cm iken "2 numara büyük alınız." dendiği için 46 numara 30cm alırsanız hata yaparsınız. Kalıp ne ise ölçüsü de odur. Büyük markalar buna uyuyor zaten orijinal alıyorsanız sıkıntı yaşamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı