emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #11 Oh, görmedim. wanetage dedi: @emorr1 İlk mesajda yazılmış adı, görmüyor musunuz? Güney Koreli şarkıcı Moonbyul. Genişletmek için tıkla...
Oh, görmedim. wanetage dedi: @emorr1 İlk mesajda yazılmış adı, görmüyor musunuz? Güney Koreli şarkıcı Moonbyul. Genişletmek için tıkla...
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 22 Haziran 2021 #12 Benim adımda konu açılmış, kendimi önemli biri hissettim kısa süreliğine :d Cevap verilmiş zaten. KeyN_N dedi: Sürprizbozan: Alakasız yani sanırım Tamam kızlar güzel ama neden bu forumda Japon, Kore'li veya anime karakterlerine fazlaca sapkınlık derecesinde merak var anlamıyorum. Sadece merak bu arada, aşağılama falan amacı gütmüyorum. Genişletmek için tıkla... Şarkılarını çok seviyorum. Son düzenleme: 22 Haziran 2021
Benim adımda konu açılmış, kendimi önemli biri hissettim kısa süreliğine :d Cevap verilmiş zaten. KeyN_N dedi: Sürprizbozan: Alakasız yani sanırım Tamam kızlar güzel ama neden bu forumda Japon, Kore'li veya anime karakterlerine fazlaca sapkınlık derecesinde merak var anlamıyorum. Sadece merak bu arada, aşağılama falan amacı gütmüyorum. Genişletmek için tıkla... Şarkılarını çok seviyorum.