Yelkenli tekne mi? Otobüs karavan mı?

serhatay1993

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Kararsız kaldığım bir konuda hem yardımınıza hem de fikirlerinize ihtiyacım var. Seyahat etmek için(gezmek için yani ) paranız olsaydı yelkenli tekne mi alırdınız yoksa otobüs alıp karavan mı yapardınız? Ve neden?

Son düzenleyen: Moderatör:

Karavan daha mantıklı çünkü seyahat açısından daha rahat ve gezebileceğiniz yerler daha fazla.

Tekne alırdım. Denizi, okyanusu daha çok severim.

Tekne alırdım. Denizi, okyanusu daha çok severim.
Tekne için çok fazla tecrübe lazım bro. Hadi tekne aldım ben açılıyorum diyemezsin :/ Bu yüzden Sordum bu soruyu. Buna rağmen tekne almak istiyen olurmu merak ettim.

Denizde insanlardan daha uzağa gidebileceğim için tekne. Karavanı da çok severim ama özellikle akşam vaktinde tekneyle denize açılmak, sessizliğin içinde gökyüzünü izleyerek huzur bulmak bambaşka.

Denizde insanlardan daha uzağa gidebileceğim için tekne. Karavanı da çok severim ama özellikle akşam vaktinde tekneyle denize açılmak, sessizliğin içinde gökyüzünü izleyerek huzur bulmak bambaşka.
Ben o tecrübeyi defalarca yaşadım ve her defasında daha fazla tecrübe kazanmış olsam bile, her defasında da korktum. Yani düşünüğün gibi bir huzur yaşıyamıyorsun. Biraz farklı.

15 metrelik özel yapım aile motoryatımız ile İstanbul Selimpaşa'dan Bodrum'a 8 ton mazot ile gitmiştik. O zamanın mazot fiyatları ile 55.000 TL tutmuştu. Otobüs karavanda ise 8 ton mazot ile Türkiye turu yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…