Yellow Switch klavye önerisi

Submariner

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
En sessiz Switch yellow olduğu için(ben öyle biliyorum açıkçası) bu Switch'e sahip bir klavye arayışındayım.
Bütçe konusunda sınır yok.
Önerilerinize açığım.

Not: Mouse ve mouse Pad'im Razer ve beyaz, beyaz ve Razer olması şart değil fakat böyle olursa benim için daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sessiz olması ve optik olmasından dolayı ASUS ROG STRIX Scope RX alabilirsin, şu an halihazırda kullanıyorum güzel klavye fakat dikkat et tuşları çok hassas basıyor.

Sessiz olması ve optik olmasından dolayı ASUS ROG STRIX Scope RX alabilirsin, şu an halihazırda kullanıyorum güzel klavye fakat dikkat et tuşları çok hassas basıyor.

Dostum hâlihazırda ASUS ROG Claymore kullanıyorum, çok hassas bastığı için değiştirme kararı aldım zaten. Yine de güzel önerin için teşekkür ederim, yellow Switch düşünüyorum şu anlık.

Bende senin gibi bir arayıştaydım ve bunu satın aldım 5 gün önce.

GAMAKAY K61 PRO
Nasıl ürün, memnun musunuz? Basış hissiyatı, malzeme kalitesi, gecikme süresi güzel midir acaba?

Bu ürünü biliyorum fakat biraz daha üst segment bir klavye bakıyorum, yine de güzel öneriniz için teşekkür ederim.

Apex 9 mini yellow switch olması lazım.

Steelseries klavyeleri kullanmadım, ama inceleme olması lazım veya test videolarını izleyip karar verirsiniz.
Biraz araştırdım ve sanırım bu klavyeyi alacağım. Neredeyse hiç kötü yorumu yok, malzeme kalitesi, tuş hissiyatı güzel duruyor.
Umarım yanılmam verdiğim karardan

Biraz araştırdım ve sanırım bu klavyeyi alacağım. Neredeyse hiç kötü yorumu yok, malzeme kalitesi, tuş hissiyatı güzel duruyor.
Umarım yanılmam verdiğim karardan
Hayırlı olsun şimdiden, bir sürü klavye ver denemeden test etmeden almak cidden zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…