Submariner Yoctopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #11 599108 dedi: Hayırlı olsun şimdiden, bir sürü klavye ver denemeden test etmeden almak cidden zor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Bütün günümü hangi klavyeyi alacağıma karar verebilmekle geçirdim, birdahakine yerinde denemeden alış-veriş yapmayı düşünmüyorum
599108 dedi: Hayırlı olsun şimdiden, bir sürü klavye ver denemeden test etmeden almak cidden zor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Bütün günümü hangi klavyeyi alacağıma karar verebilmekle geçirdim, birdahakine yerinde denemeden alış-veriş yapmayı düşünmüyorum
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 17 Şubat 2023 #12 Submariner dedi: Kesinlikle. Bütün günümü hangi klavyeyi alacağıma karar verebilmekle geçirdim, birdahakine yerinde denemeden alış-veriş yapmayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Media Marktta apex 9 miniye dokunma şansım oldu ses yoktu nerdeyse, ve tuş hissiyatı gerçekten güzeldi kutuda olduğu için tam bakamadım.
Submariner dedi: Kesinlikle. Bütün günümü hangi klavyeyi alacağıma karar verebilmekle geçirdim, birdahakine yerinde denemeden alış-veriş yapmayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Media Marktta apex 9 miniye dokunma şansım oldu ses yoktu nerdeyse, ve tuş hissiyatı gerçekten güzeldi kutuda olduğu için tam bakamadım.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #13 Apex Pro TKL açık şekilde görsek keşke merak ediyorum.