knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 12 Mart 2021 #11 xbea dedi: Hocam ürün geldiğinde bir inceleme rehberi yapar mısınız? Yani iyi kötü yanları filan hoş olur alacak arkadaşlar için. Genişletmek için tıkla... Önce bir alıyım elime gelsin tabii ki yaparım.
xbea dedi: Hocam ürün geldiğinde bir inceleme rehberi yapar mısınız? Yani iyi kötü yanları filan hoş olur alacak arkadaşlar için. Genişletmek için tıkla... Önce bir alıyım elime gelsin tabii ki yaparım.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 12 Mart 2021 #12 knyd dedi: Önce bir alıyım elime gelsin tabii ki yaparım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
knyd dedi: Önce bir alıyım elime gelsin tabii ki yaparım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Mimar20 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 5 15 Nisan 2021 #13 knyd dedi: Önce bir alıyım elime gelsin tabii ki yaparım. Genişletmek için tıkla... ya aldıktan sonra ne yaptın vergiyi iade ediyorlar gibi şeyler duydum ?
knyd dedi: Önce bir alıyım elime gelsin tabii ki yaparım. Genişletmek için tıkla... ya aldıktan sonra ne yaptın vergiyi iade ediyorlar gibi şeyler duydum ?
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 19 Nisan 2021 #14 Mimar20 dedi: ya aldıktan sonra ne yaptın vergiyi iade ediyorlar gibi şeyler duydum ? Genişletmek için tıkla... Stoğu bitmiş ben de vazgeçtim K552 aldım isterseniz incelemesini yaparım. @xbea
Mimar20 dedi: ya aldıktan sonra ne yaptın vergiyi iade ediyorlar gibi şeyler duydum ? Genişletmek için tıkla... Stoğu bitmiş ben de vazgeçtim K552 aldım isterseniz incelemesini yaparım. @xbea
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 19 Nisan 2021 #15 knyd dedi: Stoğu bitmiş ben de vazgeçtim K552 aldım isterseniz incelemesini yaparım. @xbea Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Ben hala klavye bakıyorum hocam, incelemeniz bana çok yardımcı olur hocam.
knyd dedi: Stoğu bitmiş ben de vazgeçtim K552 aldım isterseniz incelemesini yaparım. @xbea Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Ben hala klavye bakıyorum hocam, incelemeniz bana çok yardımcı olur hocam.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 20 Nisan 2021 #16 xbea dedi: Olur hocam. Ben hala klavye bakıyorum hocam, incelemeniz bana çok yardımcı olur hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman K552'yi bir detaylı bakiyim geliyor bu hafta inceleme.
xbea dedi: Olur hocam. Ben hala klavye bakıyorum hocam, incelemeniz bana çok yardımcı olur hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman K552'yi bir detaylı bakiyim geliyor bu hafta inceleme.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 20 Nisan 2021 #17 knyd dedi: O zaman K552'yi bir detaylı bakiyim geliyor bu hafta inceleme. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam .
knyd dedi: O zaman K552'yi bir detaylı bakiyim geliyor bu hafta inceleme. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam .
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 20 Nisan 2021 #18 Yumuşak ve sessiz olmasını istiyorsanız Red Switch alın derim.
Mimar20 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 5 17 Mayıs 2021 #19 knyd dedi: Arkadaşlar, Gamakay MK61 almayı düşünüyorum Banggood'dan. En sessiz ve en yumuşak basım hisli Switch'i arıyorum. Hangisi daha sessizdir bilen varsa ve söylerse çok sevinirim. İyi forumlar. @hadwiger Genişletmek için tıkla... kanka ben aldım büyük sorun yaşadım iyi ki almamışsın ya klavyem şu an şu şekilde ve hiç çalışmıyor
knyd dedi: Arkadaşlar, Gamakay MK61 almayı düşünüyorum Banggood'dan. En sessiz ve en yumuşak basım hisli Switch'i arıyorum. Hangisi daha sessizdir bilen varsa ve söylerse çok sevinirim. İyi forumlar. @hadwiger Genişletmek için tıkla... kanka ben aldım büyük sorun yaşadım iyi ki almamışsın ya klavyem şu an şu şekilde ve hiç çalışmıyor
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.247 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #20 Mimar20 dedi: Kanka ben aldım büyük sorun yaşadım iyi ki almamışsın ya klavyem şu an şu şekilde ve hiç çalışmıyor Eki Görüntüle 1028026 Genişletmek için tıkla... Forumda çok övülen bir klavye bende bundan almayı düşünüyorum almamalı mıyım?
Mimar20 dedi: Kanka ben aldım büyük sorun yaşadım iyi ki almamışsın ya klavyem şu an şu şekilde ve hiç çalışmıyor Eki Görüntüle 1028026 Genişletmek için tıkla... Forumda çok övülen bir klavye bende bundan almayı düşünüyorum almamalı mıyım?