Yelpaze mi klima mı?

Değerli müstakil ve bir o kadar hoşnut edici olan kıymetli forumdaşlarım,

Güneyin ortasında klima altında serinlemeye çalışırken bir yandan da sade sodamı yudumlarken aklıma hususi bir husus takıldı. Bu hususi hususu sizlerle paylaşmayı boynumun borcu bilirim.

Bildiğimiz üzere halihazırda icraat etmekte olduğunuz aksiyon kağıt üzerinde yaz mevsimi olarak durmaktadır.

İstatistiki açıdan ve bilimsel metrik araçlar doğrultusunda bakıldığı takdirde yaz ayını en sıcak ay olarak görmemiz hususi bir eylemdir.

İnsanoğlu bu vakte kadar adaptasyon adına bir takım araçlar ile kendini yaşamını korumak ve hayatta kalmak adına icatlarını fiile dökmüşlerdir.

Isınma icatlarını hususi olarak şu an kaleme almak istemiyorum zira yaz ayındayız ve konumuz yaz ayı hakkında hocalarım.

Serinlemek adına hususi aldığımız aksiyon günümüzde elbette ki öncelikle cam açma ve akabinde klima satın alma ve elbette klima açıkken cam kapatma fiilini gerçekleştirmeye itmektedir.

Oysa önceki zamanlarda klima, vantilatör gibi hava yoluyla serinleme cihazları yokken yelpaze adı verilen el aracı kullanılmaktaydı.

Size göre yelpaze kullanmak mı daha hoş ve sağlıklı bir his veriyor yoksa klima mı?

Elbette ilk cevabı ben vereceğim hocalarım.

Bana sorarsanız yelpaze çok daha sağlıklı ve müstakil bir araçtır. Kısa mesafesi sayesinde bize yakın havayı bize yönlendirerek üşütme vb. hususi olmayan negatif süreçlere bizi sürüklemez.

Sizlerin fikri nedir değerli hocalarım?

Saygılarımla, serin yaz tatilleri dilerim.

Son düzenleme:
İfadeler: T21
Klima. Kurban bayramında etleri dinlendirirken en soğuk kademeye getirmişti bir yakınım, odada 10 dakika oturmak bile muhteşemdi.
Ben havalandırma kullanıyorum ama Odam küçücük, karargah gibi. Geceleri havalandırmayı açınca klimanın yapacağından daha çok soğutuyor içeriyi.

Yaşadığımız vatanın hudutları içerisinde belirli işler yaparak kazandığınız kağıt parçalarının sayısı diğer vantandaşların kazandığına oranla daha yüksek ve üzerinde Yunus Emre adlı düşünür var ise klima, daha düşük ve üzerinde Cahit Arf adlı sayı bilimcisi bulunuyor ise yelpaze.

Köy ortasında püfür püfur esen balkon diyorum.
Temiz havayı ciğerlere çekmek ve ifil ifil esen rüzgarda koltuğa uzanmak huzur verici ve tatmin dolu bir his yaratıyor.
Saygılarla.
Hocam, öyle bir yazmışsınız ki harika bir betimleme oldu.

Esasında yelpazede amaç temiz havayı kendimize koordine etmektir. Bu bağlamda yelpaze bana daha sağlıklı gelmektedir.

Tıpkı doğal ve temiz tabiat rüzgarı misali...

İfadeler: T21
Balkonda esen rüzgar çok daha hoş geliyor klima çok yapmacık yelpaze ise serinlik vermiyor.

Bence karın içine girelim en iyi serinliği o verir.

Bu övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim.

Her ne kadar doğayı ve temiz havayı sevsem de farklı alternatiflerin bulunabileceğini düşünüyorum.
Ağacın gölgesinde çimlere uzanarak şekerleme yapmakta bir seçenek olabilir, yelpazeyi serinlemek için yeterli bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…