Görüntüden de rahatsızsan spora gitmeni öneririm ben spora gidince yaptığım sporda boşa gider korkusuyla o kadar fazla yiyemiyordum ayrıca sporda gerçekten kısa sürede istikrarlı şekilde yaparsan görüntüye de bayağı faydası var ben 2 ayda belimi inanılmaz incelttim tavsiye ederim.
Görüntüden de rahatsızsan spora gitmeni öneririm ben spora gidince yaptığım sporda boşa gider korkusuyla o kadar fazla yiyemiyordum ayrıca sporda gerçekten kısa sürede istikrarlı şekilde yaparsan görüntüye de bayağı faydası var ben 2 ayda belimi inanılmaz incelttim tavsiye ederim.
O zaman senin manevi bir destekçiye ihtiyacın var. Çevrende bunu yapabilecek bir arkadaşın var mı? Bu isteklerin geldiği zaman, atak geldiği zaman onunla paylaşmalısın.
Ergenlik dediğimiz şeyde tam olarak duygusal bağların gelişmesiyle veya olgunlaşmasıyla sosyal aktivitelerde kopukluk oluyor aile ile ilgili problemlerin bunlardır maddi değilse tabii.
Psikolağa gidemem diyosun ama ataklara kendin bir şey yapamıyorsan psikoloğa danışman lazım diye düşünüyorum tek başına bu kadar kendini yıpratmana gerek yok