HAYAL!ET Hectopat Katılım 23 Eylül 2018 Mesajlar 38 30 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar maksimum 120 TL'lik bir yemek termosu alacağım sızdırmazlık yapmasın, sıcak tutsun, küçük olmasın yeter.
Arkadaşlar maksimum 120 TL'lik bir yemek termosu alacağım sızdırmazlık yapmasın, sıcak tutsun, küçük olmasın yeter.
ardelia Decapat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ekim 2018 #2 Ben de arıyordum uzun zamandır. Ikea'nın yemek termosundan almaya karar verdim. Hem fiyatı uygun, hem de bir sorun olduğunda hemen değişim yapıyorlar. EFTERFRAGAD termos, paslanmaz çelik, 0.5 lt
Ben de arıyordum uzun zamandır. Ikea'nın yemek termosundan almaya karar verdim. Hem fiyatı uygun, hem de bir sorun olduğunda hemen değişim yapıyorlar. EFTERFRAGAD termos, paslanmaz çelik, 0.5 lt
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 17 Ekim 2018 #3 ardelia dedi: EFTERFRAGAD termos, paslanmaz çelik, 0.5 lt Genişletmek için tıkla... Mağazada bile stok bulmak zor. Bulabilirsen hemen alınmalı bence
ardelia dedi: EFTERFRAGAD termos, paslanmaz çelik, 0.5 lt Genişletmek için tıkla... Mağazada bile stok bulmak zor. Bulabilirsen hemen alınmalı bence