Yemek videoları için ekipman önerisi

pasii

Kilopat
Yakın zamanda yemek videoları çekmeye başlayacağım ama hangi ekipmanları almam gerektiğini bilmiyorum. Benim aklımda olanlar tripod, ışık ve yaka mikrofonu (Fifine A6T mikrofonum var ama boya M1 almayı düşünüyorum). Bunların yanında hangi ekipmanları almalıyım ve bu ekipmanlardan hangi ürünleri almalıyım, öneriniz var mı?

Evde nasıl yapılır tarzı videolar ise aksiyon kamerası ve kafa veya göğüs aparatı ile pov şekilde mutfakta yemek hazırlamak güzel olabilir.

Yemek yapma videosu mu, ASMR gibi mi? Yoksa mekan gezip yemek mi?
Örnek vermek gerekirse şu videoya benzer şekilde olacak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evde nasıl yapılır tarzı videolar ise aksiyon kamerası ve kafa veya göğüs aparatı ile pov şekilde mutfakta yemek hazırlamak güzel olabilir.
Hocam şöyle ben kamera arkasında duracağım, yemeği abim yapacak. Kamera ya da iPhone almayı düşündüm ama şu anlık öyle bir bütçem yok o yüzden eldeki telefon ile videoları çekeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…