Yemek yeme bağımlılığı

ahmettbb99

Centipat
Arkadaşlar kilom 84 ama ciddi göbeğim var. Bu yüzden hiçbir kızla konuşamaz oldum. Kilo vermek için bir sürü yol denedim. 5 ay spora gittim, bir şeyler beceremedim. Bir de hep karnım tok olsa da açıkmış hissediyorum. Sürekli çiğ köfte yiyorum param oldukça. Her gün... Hatta annemler bu konudan bayağı şikayetçiler. Kendimi durduramıyorum. Yaz tatilinden sonra okulda arkadaşlarım görünce bayağı şaşırdım. Bayağı değişmişlerdi. Kiloları falan olsun... Ben de değişmek istiyorum. Tavsiyelerini bekliyorum. Birlikte başarabiliriz.

Kafayı açlıktan uzaklaştırmaya çalışacaksın. Bunun bence en iyi yolu sanal oyun oynayarak kafa dağıtmaktır. Başka şeylerle meşgul ol kısaca

Yulaf ye, kusacak gibi olduğun zamana kadar su iç.

Mideni lifli besinler ve düşük kalori-büyük hacim besinler ile doldur. Brokoli, karnıbahar gibi. Bak bakalım o zaman acıkıyor musun. Mideni doldurmak için sadece bi 50 60 kalorilik brokoli yemen lazım. Bir de su basarsan miden yeter abi diye kıvranır.

Suyunu soğuk iç, vücudun onu ısıtmak için kalori harcasın. Sabahları da elma sirkeli su iç. Metabolizmayı hızlandırır. Yapabiliyorsan 30 dakikalık, 1 saatlik koşu yap. Tam hız koşu yapma sadece biraz daha hızlı nefes almanı zorlayacak hızda olman yeterli, kendin bulacaksın zaten. Yaklaşık 400 kalori oradan yaksan günlük de 1600 kalori alsan etti mi sana 1200 totaldeki alınan kalori?

2000 yaksan 800 kaloriyi vücut yağdan yiyecek. 10 günde bir kilo yağa baybay dersin.

İlk bir iki ay rahat olacaktır, vücut toplanan suyu falan da boşaltacağı için çatır çutur verirsin. Ondan sonra yağları yakması zor.

Bahsettiğiniz şikayet, psikolojik destek gerektiren bir rahatsızlık. Bu konunun iradeyle falan ilgisi yok. Kişinin sahip olduğu travmalar, üzüntüler, olaylar kişiyi düzensiz yemek sendromuna hatta obeziteye itebilir. Önce profesyonel bir destek almanız gerekir. Bu aşamadan sonra diyet & spor ikilisine geçebilirsiniz.

Spora tekrar başla. Ben kilo alabilmek için günde 5 öğün yiyorum.

Dönem dönem yemek yeme olayını arttırıyoruz. Madem yemek yemeyi seviyorsun, spora başla.

Aynısı bendede var 35 kg aldım bunun bir çözümünü ben bulamadım mide hastalıklarım başladı psikolojik bir sorun bu benimki psikiyatri aşamasında

Hocam önce bir doktora görün istersen. Sonrasında spor+sağlıklı beslenme. Bence bunun bunlardan başka çaresi yok gibi. Birde öğünleri yavaş yavaşa azaltmaya çalışabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…