Yemek yerken dilini ısırmak

Makaleler
1
Yer
Canlı Derste...
Daha fazla  
Meslek
Bruh Çekicisi
Geçen gün bir adam marketime geldi. Ağrı kesici istedi. Bu etkili değil mi dedi. Ben de neren ağrıyorsa oraya etki eder dedim. Peki, dil yarasını da geçirir mi dedi. Ben de, herhalde sevdiği kız buna ters bir şey söyledi de, benimle eğleniyor sandım. Meğersem adam dilini ısırmış. Neyse, adam gitti. Ben de adamla içimden, insan dilini ısırır mı, ne kadar değişik insanlar var dedim. Yaklaşık 10 dakika sonra, yemek yerken dilimi, öyle böyle ısırmadım. Tam yan taraftan, kocaman. 6-7 ağrı kesici içtim, yine de fayda etmiyor. Nasıl geçer?

Son düzenleme:
Geçen gün bir adam marketime geldi. Ağrı kesici istedi. Bu etkili değil mi dedi. Ben de neren ağrıyorsa oraya etki eder dedim. Peki, dil yarasını da geçirir mi dedi. Ben de, herhalde sevdiği kız buna ters bir şey söyledi de, benimle eğleniyor sandım. Meğersem adam dilini ısırmış. Neyse, adam gitti. Ben de adamla içimden, insan dilini ısırır mı, ne kadar değişik insanlar var dedim. Yakşalık 10 dakika sonra, yemek yerken dilimi, öyle böyle ısırmadım. Tam yan taraftan, kocaman. 6-7 ağrı kesici içtim, yine de fayda etmiyor. Nasıl geçer?

Abooov! Acısını ben hissettim. Isırdığınız yere buz koyun uyuşturur.

Valla gülme komşuna gelir başına vakası gibi ama tavsiye olarak o kadar ağrı kesici içme evladım kolun kopsa verirler o kadar bırak kendi geçer sabaha.

Abooov! Acısını ben hissettim. Isırdığınız yere buz koyun uyuşturur.
İnternette de öyle diyordu. Denedim, işe yaramadı. Yemek yiyemiyorsun, su içemiyorsun, içersen yakıyor. İçmezsen de yanıyorsun. Araftayım...
Valla gülme komşuna gelir başına vakası gibi ama tavsiye olarak o kadar ağrı kesici içme evladım kolun kopsa verirler o kadar bırak kendi geçer sabaha.
1 hafta oldu geçmedi hocam, benim çene biraz kalın, köpek çenesi gibi.

Doktora gidin. Dilini ısırdığı için ölen insanlar var.
Covid-19 joinned the server
1602708573145.png

Dalga geçiyor sandım. Gerçekmiş.

Doktora gidin. Dilini ısırdığı için ölen insanlar var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı