Yemek yerken izlenecek YouTube kanalları önerisi

Ben "Noluyo Ya" kanalını takip ediyorum vakit buldukça. Sevimli bir çift içerik üretiyor, bakabilirsiniz.

Evrim Ağacı, Ayhan Tarakçı, Eğer fitness seviyorsan ve fitness mizahlarıyla ilgileniyorsan Kadir Hoca, Yorekok kanalının eski videoları.

Youtube videoları izlemekten sıkılıp Sürekli Dizi izlemeye başladım ben, çok sarıyor izlemesi herkese tavsiye ederim.

Yusuf kayaalp izleyebilirsin. Yemek yerken daha iyi aklına girer, hem bu sayede tarihin gelişir. Tenefüse tarih ile ilgili bir konu açıldığında hemen cevabı verirsin.

Genellikle yurtdışı kanallarını takip ediyorum önce bunu belirteyim. Okan Serbes, Anıl Güler, Savaş Cebeci, Yiğit Yusuf Gölbaş başta olmak üzere. Çoğunlukla bunları izliyorum. Savaş hoca'nın deneyimleri ve bilgi birikimi gerçekten fazladır, bir şeyler kapabilirsin muhabbetinden. Yemekte de on numara gider.

Ayrıca Kanada Geyikleri'ni de öneririm. Kendim çok izlemesem de oldukça samimi insanlardır.

Ayrıca Harry Potter'dan hoşlanıyorsan Mösyö Taha'yı öneririm. Gerçekten bu adamdaki enerjikliği henüz hiçbir Youtube kanalında görmedim.

Enis Kiraz oğlu.

Tarih dükkanı.2. dünya savaşı içerikleri çekiyor.

Youtube içerikleri bence yemekle pek gitmiyor ya. Ben yemek yediğim vakitlerde dizi izlemeyi tercih ediyorum. Öyle uzun uzadıya da yemek yemem en uzun sürem 15 dakikadır, ortalamam 8 falan. Dersen 15 dakikada dizi bitmez ne yapıcaz, yarım bırakıyorum. Bir kaybım yok sonuçta. Belki üstüne 2-3 dakika izlerim çayım, kahvem bitsin diye o kadar. Günün farklı öğünlerini de toplarsak 1 bölüm dizi izlemiş oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…