Yemek yerken kötü tat alma ve mide bulantısı

senshi.jpp

Centipat
3 gün önce ciğer dürüm yerken midem bulandı, yiyemedim. Geçen gün Köfte ekmek aldım yine tadı kötü geldi, kusacaktım, zar zor yedim. Dün de tekrar denemek amaçlı iskender aldım, yine aynısı oldu onu da zar zor yedim. Yumurta haşlattım onun da kokusu acayip kötü geliyordu ve kusma seviyesine geldim. Sebebi ne olabilir? Ağzımda da kötü bir koku var. Bakımsızlık, hijyensizlikle alakası yok. Bu arada içeceklerin de tadı tuhaf geliyor. Cappy portakallı aldım onda da yine aynısı oldu. Kedilerle yatıyorum, onların salyasından olabilir mi?

Uzmanı olmadığımı belirterek tahminlerimi yazayım, diş, dil ve damak sorunu olabilir, mide ile ilgili olabilir, kan değerlerinizle de ilgili olabilir. Dahiliyeden kan tahliliyle gastroenteroloji bölümüne görünebilirsiniz, dişinizde çürük, aşınma eksik dolgu vb varsa onlar da etkiliyor olabilir en iyi yönlendirmeyi aile hekiminiz yapar.

Korona geçirdin mi hiç? Onunla alakalı olabilir. Bu sorun bir ara bende de vardı. Birkaç ay sonra kendiliğinden düzeldi.

Dişimde çürük çarık yok. Kan tahlilini kesinlikle yaptıracağım. Bu arada kabızlık da var biraz.
Korona geçirdin mi hiç? Onunla alakalı olabilir. Bu sorun bir ara bende de vardı. Birkaç ay sonra kendiliğinden düzeldi.
Evet geçirdim ama testlerde negatif çıkıyordu. Kasım ayı gibiydi.

Hocam biz doktor değiliz. Bilemeyiz belki coronadan dolayı olabilir. Bu arada canım çekti .

Korona oldun mu hiç veya koronamisin ondan ilgilidir veya diş fircaladiktan sonra mı yiyorsun hep yemek

Korona oldun mu hiç veya koronamisin ondan ilgilidir veya diş fircaladiktan sonra mı yiyorsun hep yemek
Normalde her yemek yiyişimden sonra diş fırçalarım. Denemek için birkaç gün fırçalamadım, alakası yokmuş anlaşılan.
Hocam biz doktor değiliz. Bilemeyiz belki coronadan dolayı olabilir. Bu arada canım çekti .
55 TL girer hocam Bana girdi, adama koyar 60 TL iskender yemek.
Ve işin garip yanı sadece hayvansal ürünler yerken böyle oluyor. Yani tavuk, et, yumurta gibi. Dün restorana gittik ben vejetaryen menü yemek zorunda kaldım yanında patates kızartması falan yedim. Diğerlerinden tavuk yemeye çalıştığımda surat ifadem bozuluyor midem yine bulanmaya başlıyor. Bu ülkede bu fiyatlar varken zorla vejetaryen olacaktım tam oldu bu da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…