Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #21 bende de hata verdi sonra baktım 100-45 market kuponu vermiş evin ihtiyaçlarını aldım güzel uyguna denk geldi kupondan haberim olmayacaktı girip bakmasam
bende de hata verdi sonra baktım 100-45 market kuponu vermiş evin ihtiyaçlarını aldım güzel uyguna denk geldi kupondan haberim olmayacaktı girip bakmasam
M mydonesse Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 519 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #22 Ben bu tür kuponların hiçbirini kullanamıyorum sepette indirim oluyor fakat sipariş ver dediğimde hata veriyor.
Ben bu tür kuponların hiçbirini kullanamıyorum sepette indirim oluyor fakat sipariş ver dediğimde hata veriyor.
lsaml Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #23 Ben de hiç kupon kullanmadım ama daha önce kullanılmıştır diyor :/
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.300 Çözümler 56 28 Kasım 2022 #24 Kupon geçersiz olanlar kart bilgilerini girdikten sonra mı geçersiz diyor? Bir tahminim var da.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 28 Kasım 2022 #25 AnotherJourney dedi: Kupon geçersiz olanlar kart bilgilerini girdikten sonra mı geçersiz diyor? Bir tahminim var da. Genişletmek için tıkla... Direkt hesaba eklerken diyor. Nedir tahmininiz?
AnotherJourney dedi: Kupon geçersiz olanlar kart bilgilerini girdikten sonra mı geçersiz diyor? Bir tahminim var da. Genişletmek için tıkla... Direkt hesaba eklerken diyor. Nedir tahmininiz?
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #26 mydonesse dedi: Ben bu tür kuponların hiçbirini kullanamıyorum sepette indirim oluyor fakat sipariş ver dediğimde hata veriyor. Genişletmek için tıkla... southwest dedi: Direkt hesaba eklerken diyor. Nedir tahmininiz? Genişletmek için tıkla... sahte numaradan sipariş geçiyordu insanlar hesap satın alanlar vs. onu hasdetmiştir.
mydonesse dedi: Ben bu tür kuponların hiçbirini kullanamıyorum sepette indirim oluyor fakat sipariş ver dediğimde hata veriyor. Genişletmek için tıkla... southwest dedi: Direkt hesaba eklerken diyor. Nedir tahmininiz? Genişletmek için tıkla... sahte numaradan sipariş geçiyordu insanlar hesap satın alanlar vs. onu hasdetmiştir.
S shankssann Megapat Katılım 31 Ekim 2013 Mesajlar 857 Çözümler 1 29 Kasım 2022 #27 Geçersiz. Kod kullanılmış tir diyor.
N'W'O Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 852 Çözümler 3 29 Kasım 2022 #28 southwest dedi: Direkt hesaba eklerken diyor. Nedir tahmininiz? Genişletmek için tıkla... Yemeksepetine kayıtlı kart bilgileri düzenli olarak çalınıyor ya onu kastediyor.
southwest dedi: Direkt hesaba eklerken diyor. Nedir tahmininiz? Genişletmek için tıkla... Yemeksepetine kayıtlı kart bilgileri düzenli olarak çalınıyor ya onu kastediyor.