Yemeksepeti Burger King 3 saattir siparişi getirmedi

teraspy

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, saat 2.39'da Yemeksepeti üzerinden Burger King'den yemek sipariş ettim. Saat şu an 6'yı 5 geçiyor, 5 farklı müşteri temsilcisi ile konuştum hepsi bana kuryeye teslim edilmek üzere olduğunu söyledi ve 10 dakika önce de yemek teslim edilmiş gibi teslim edildi yazdı ve sipariş elime ulaşmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Desteğe yaz para iadesi al siparişi iptal etsin yerel burgercılardan şaşmamak gerek.

Aklınızda bulunsun eğer bir sipariş 1 saati geçtiyse hemen iade edin ya sipariş kötü gelir ya da hiç gelmez.
İptal oluşturun.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, hangi şehirdesiniz acaba?

Ankara'dayım şikayet var ile iletişime geçtim şu an onlarda uğraşıyor.

Aklınızda bulunsun eğer bir sipariş 1 saati geçtiyse hemen iade edin ya sipariş kötü gelir ya da hiç gelmez.
İptal oluşturun.

70 dakika yazıyordu Max bende neyse beklerim diye verdim ama 4 saatte gelmedi.

Geçmiş olsun, böyle durumlara karşı önlem alabilmek için kapıda ödeme yöntemini seçmek daha uygun olabilir.
Ben de Dominos Pizza'dan sipariş vermiştim, yarım saat içinde gelmediği için öylesine bir yerden iki dürüm söyledim. Bunlar on beş dakika sonra geldi, on beş dakikada da yemeğimi yiyip çöpü atmaya çıkarken Dominos kuryesiyle karşılaştım.
Doğal olarak siparişi almadım, bir buçuk saat sonra niye alayım ki? Yemeksepeti üzerinde de bu sipariş bir haftadır yolda olarak gözüküyor bu arada, sırf üşendiğim için hiçbir şey yapmadım şu ana kadar.

en iyisini yapmışsın ama bana getireceğiz diyorlar sonra burger kingin numarasını arıyorum suratıma kapatıyor

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, hangi şehirdesiniz acaba?
Ben bunu yazdığımda 1 saat falan olmuştu 40-50 dakika olmuştu ama daha hazırlanıyor gözüküyordu sonrasında konudaki yanıtı attıktan 5 dakika sonra geldi güncellemeyi unuttuklarını söylediler

Ben bunu yazdığımda 1 saat falan olmuştu 40-50 dakika olmuştu ama daha hazırlanıyor gözüküyordu sonrasında konudaki yanıtı attıktan 5 dakika sonra geldi güncellemeyi unuttuklarını söylediler.

Bana gelecek diyorlar iptal ettiler 4 saat sonra dükkan kapandığı için şikayetde bulundum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…