T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #1 Merhaba. Yemekepeti cüzdanıma bakiye yükledim ama sipariş vermekten vazgeçtik, bu bakiyenin iadesi mümkün müdür?
Merhaba. Yemekepeti cüzdanıma bakiye yükledim ama sipariş vermekten vazgeçtik, bu bakiyenin iadesi mümkün müdür?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 26 Şubat 2021 #2 Yemeksepeti destekle iletişime geçin.
T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #3 Dark Lord of the Sith dedi: Yemeksepeti destekle iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Şimdi yazdım peki nekadar sürede cevap verilir?
Dark Lord of the Sith dedi: Yemeksepeti destekle iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Şimdi yazdım peki nekadar sürede cevap verilir?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 26 Şubat 2021 #4 TSML dedi: Şimdi yazdım peki nekadar sürede cevap verilir? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulamada hızlı cevap veriyorlar diye hatırlıyorum.
TSML dedi: Şimdi yazdım peki nekadar sürede cevap verilir? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulamada hızlı cevap veriyorlar diye hatırlıyorum.