Yemeksepeti güvenli mi?

Mehmet Efe0

Kilopat
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yemeksepeti "hacklendi" haberleri falan vardı. Şu anda da yeni hesap açanlara 50 TL üstü yapılan ilk alışverişe 30 TL indirim kampanyası dönüyor. Sizce güvenli mi? Birçok tanıdığım yaptı.

Yemeksepeti "hacklendi" haberleri falan vardı. Şu anda da yeni hesap açanlara 50 TL üstü yapılan ilk alışverişe 30 TL indirim kampanyası dönüyor. Sizce güvenli mi? Birçok tanıdığım yaptı.

Güvenli ama güvensiz. Yazılımı çöp bu kadar çok hack yediği için. Kullanıyorum ama tavsiye etmem.

Bu saatten sonra artık bu şirkete güvenilmemesini öneririm. Kendileri güvenilir olsa bile hacklenip her şeyi çaldırtıyorlar.

Papara ile sanal kart çıkarıp onunla kullanmanızı öneririm.
Veriler çalınsa bile sorun yaşamazsınız. Sadece Yemeksepeti değil, çoğu sitede öyle yapıyorum.

Siber güvenlikte atılımları hiç yok, en azından açıklara kapatmaya yönelik haber bile vermediler. Fake mail ile alışveriş yapabilirsin. Kartını sakın kaydetme.
+ Sanal kart ile alışveriş yaparsan daha iyi olur.
Ya da kapıda ödeme

Çok fazla kez "hacklendiler". Hala kullanıyorum. Ama yeni kullanıcıysanız kullanmanızı önermem.

Yazılımı çöp?

Evet, bu kadar çok hack yediği için kötü bir yazılım var demek ki. Tabii yazılım ile alakam yok orası ayrı mesele. Mesela Hepsiburada hiç hack yedi mi?

-Hayır. Üstelik Yemeksepeti'nden daha eski kurulmasına rağmen.

Bu yazılımlarının kötü olduğunu değil güvenlik sistemlerinin kötü olduğunu işaret eder. Dünyanın en iyi yazılımı olsun örnek veriyorum kök dizinine erişirsiniz bum bum patlatırsınız.

Tabikide hayır. Ama ben kullanıyorum. Kapıda ödeme kullanmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…