M maethril Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #1 Merhaba Yemeksepeti'nde ilk siparişe özel 40TL indirim olayı var ya, ben başka telefondan yeni hesap açıp tekrar aynı indirimi kullanabiliyor muyum? Kullanılıyorsa da bu suça girer mi?
Merhaba Yemeksepeti'nde ilk siparişe özel 40TL indirim olayı var ya, ben başka telefondan yeni hesap açıp tekrar aynı indirimi kullanabiliyor muyum? Kullanılıyorsa da bu suça girer mi?
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 13 Temmuz 2022 #2 Tel no farklı istiyor her hesapta.
M maethril Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #3 Thundem dedi: Tel no farklı istiyor her hesapta. Genişletmek için tıkla... Zaten farklı tel no gireceğim eğer öyle yaparsam olur mu ve suç değildir de mi?
Thundem dedi: Tel no farklı istiyor her hesapta. Genişletmek için tıkla... Zaten farklı tel no gireceğim eğer öyle yaparsam olur mu ve suç değildir de mi?
horasanmeliki Centipat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 118 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #4 Trendyol aynı kartı kullanınca banlıyor hesabı. Yemeksepeti'nde durum ne bilmiyorum.