Yemeksepeti param iade edilmedi

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Selamlar, Yemeksepeti üzerinden Starbucks'dan sipariş verdim kartımla ödedim fakat canım şube yazdığım "eser miktarda nane şurubu ekleyebilir miyiz, ekleyemezsek de canınız sağ olsun" notumu beğenmeyip siparişimi normal göndermek yerine reddetmeyi seçecek ki (çünkü daha önce 3 defa sorunsuz sipariş verdim) siparişimi reddetti. Param ne cüzdanıma ne de kartıma gelmedi. Uygulamayı kapatıp birkaç defa baştan açtım fakat yine de dönmedi canlı destek ise bana 1-10 gün arasında sürer dedi. Rezillikten başka bir şey değil. Belki cebimdeki son paramdı? Her neyse, bu para ne zaman döner acaba?

Selamlar, Yemeksepeti üzerinden Starbucks'dan sipariş verdim kartımla ödedim fakat canım şube yazdığım "eser miktarda nane şurubu ekleyebilir miyiz, ekleyemezsek de canınız sağ olsun" notumu beğenmeyip siparişimi normal göndermek yerine reddetmeyi seçecek ki (çünkü daha önce 3 defa sorunsuz sipariş verdim) siparişimi reddetti. Param ne cüzdanıma ne de kartıma gelmedi. Uygulamayı kapatıp birkaç defa baştan açtım fakat yine de dönmedi canlı destek ise bana 1-10 gün arasında sürer dedi. Rezillikten başka bir şey değil. Belki cebimdeki son paramdı? Her neyse, bu para ne zaman döner acaba?

Beklemekten başka çareniz yok bir dahakine bir Türk kahvesi yaparsınız bir kahveye o kadar para vermektense.

Beklemekten başka çareniz yok bir dahakine bir Türk kahvesi yaparsınız bir kahveye o kadar para vermektense.
Kahve değil, buzlu içecek söylemiştim. Evde frozen tarzı içecekler hazırlama imkanım olmadığından.

Arkadaş sana kahveye bu parayı vermeli miydim diye bir soru mu sormuş kahveye o kadar parayı verip vermemesi seni niye gerdi?

Hayır kahvesinin gelmemesi hakkında rezalet bir dönüş almış görünüşte ise beklemekten başka bir çaresi yok eğer ki o sürede bir dönüş yapılmasa şikayetci olabilir sadece beklemektense bir kahve tercihimdir diye yorumumu kattım anlamak zor bir şey değil. Tabii konuda komik olan nokta bir kahve üzerinden tartışmamız.

Hayır kahvesinin gelmemesi hakkında rezalet bir dönüş almış görünüşte ise beklemekten başka bir çaresi yok eğer ki o sürede bir dönüş yapılmasa şikayetci olabilir sadece beklemektense bir kahve tercihimdir diye yorumumu kattım anlamak zor bir şey değil.
Hiçte o anlamda bir yorum katmamışsın dostum, Türkçe derslerine iyi çalış oldu mu :)

@Nailed It Sorunuza gelince, Yemeksepeti cüzdana iade isterseniz anında aktarılacaktır.

Konu sahibi arkadaş sana kahveye bu parayı vermeli miydim diye bir soru mu sormuş kahveye o kadar parayı verip vermemesi seni niye gerdi?
Hocam sakin, ben yanlış algılamayıp yanıtımı verdim :D Arkadaşın da dediği gibi mecbur beklemem gerekiyor ama yine de ayıp yani. 3 defa sipariş verip sorunsuz alıp 1 defa "yazdığım bir not yüzünden" 10 saniyede red alınca sipariş insan sinirleniyor haliyle.
Hiçte o anlamda bir yorum katmamışsın dostum, Türkçe derslerine iyi çalış oldu mu :)

@Nailed It Sorunuza gelince, Yemeksepeti cüzdana iade isterseniz anında aktarılacaktır.
Canlı desteğe bağlanıp cüzdanıma iade istedim fakat önce bankadan yanıt almamız gerek dedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı