ahmtabrci Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 7 Şubat 2024 #1 Yemeksepeti partner kullanıyorum. Sipariş geldi teslim ettim fakat “kurye teslim aldı” yazısı var hala nasıl onaylayacağım bilen var mı?
Yemeksepeti partner kullanıyorum. Sipariş geldi teslim ettim fakat “kurye teslim aldı” yazısı var hala nasıl onaylayacağım bilen var mı?
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #2 Benim kişisel siparişlerim de ortalama 1 saat kurye teslim aldı olarak gözüküyor. Teslim almış olmama rağmen. Gecikmeli düşüyordur belki.
Benim kişisel siparişlerim de ortalama 1 saat kurye teslim aldı olarak gözüküyor. Teslim almış olmama rağmen. Gecikmeli düşüyordur belki.
ahmtabrci Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 7 Şubat 2024 #3 Klaizee dedi: Benim kişisel siparişlerim de ortalama 1 saat kurye teslim aldı olarak gözüküyor. Teslim almış olmama rağmen. Gecikmeli düşüyordur belki. Genişletmek için tıkla... Yok 1 gün geçmesine rağmen kuryede gözüküyor. Yanlışlık olmasın ben yemek siparişi vermedim, siparişi götüren benim.
Klaizee dedi: Benim kişisel siparişlerim de ortalama 1 saat kurye teslim aldı olarak gözüküyor. Teslim almış olmama rağmen. Gecikmeli düşüyordur belki. Genişletmek için tıkla... Yok 1 gün geçmesine rağmen kuryede gözüküyor. Yanlışlık olmasın ben yemek siparişi vermedim, siparişi götüren benim.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #4 ahmtabrci dedi: Yok 1 gün geçmesine rağmen kuryede gözüküyor. Yanlışlık olmasın ben yemek siparişi vermedim, siparişi götüren benim. Genişletmek için tıkla... Evet, partner detayından anladım. Ben zaten yaşadığımı örnek vermek adına belirttim ama 1 gün fazla bi süre, Yemeksepeti'ni aramayı denedin mi?
ahmtabrci dedi: Yok 1 gün geçmesine rağmen kuryede gözüküyor. Yanlışlık olmasın ben yemek siparişi vermedim, siparişi götüren benim. Genişletmek için tıkla... Evet, partner detayından anladım. Ben zaten yaşadığımı örnek vermek adına belirttim ama 1 gün fazla bi süre, Yemeksepeti'ni aramayı denedin mi?
ahmtabrci Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 7 Şubat 2024 #5 Klaizee dedi: Evet, partner detayından anladım. Ben zaten yaşadığımı örnek vermek adına belirttim ama 1 gün fazla bir süre, Yemeksepeti'ni aramayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, denemedim. Platformda yeni olduğum için pek bilgim yok sadece fiş ekledim. Yapacağım ekstra bir işlem var mı bunu öğrenmek için konu açtım.
Klaizee dedi: Evet, partner detayından anladım. Ben zaten yaşadığımı örnek vermek adına belirttim ama 1 gün fazla bir süre, Yemeksepeti'ni aramayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, denemedim. Platformda yeni olduğum için pek bilgim yok sadece fiş ekledim. Yapacağım ekstra bir işlem var mı bunu öğrenmek için konu açtım.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #6 ahmtabrci dedi: Hayır, denemedim. Platformda yeni olduğum için pek bilgim yok sadece fiş ekledim. Yapacağım ekstra bir işlem var mı bunu öğrenmek için konu açtım. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok doğrusu, partnerlik sistemini hiç kullanmadım. En iyisi Yemeksepeti'ni arayıp böyle böyle sipariş hala onaylanmadı de. Yardımcı olurlar.
ahmtabrci dedi: Hayır, denemedim. Platformda yeni olduğum için pek bilgim yok sadece fiş ekledim. Yapacağım ekstra bir işlem var mı bunu öğrenmek için konu açtım. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok doğrusu, partnerlik sistemini hiç kullanmadım. En iyisi Yemeksepeti'ni arayıp böyle böyle sipariş hala onaylanmadı de. Yardımcı olurlar.
S selcouthself Yoctopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1 3 Aralık 2024 #7 ahmtabrci dedi: Yemeksepeti partner kullanıyorum. Sipariş geldi teslim ettim fakat “kurye teslim aldı” yazısı var hala nasıl onaylayacağım bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bir çözüm oldu mu?
ahmtabrci dedi: Yemeksepeti partner kullanıyorum. Sipariş geldi teslim ettim fakat “kurye teslim aldı” yazısı var hala nasıl onaylayacağım bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bir çözüm oldu mu?