Arkadaşlar olay çok ilginçmiş cidden çok ilginç hemen anlatıyorum. Yemeksepeti ile iletişime geçebildim.
Öncelikle kurye mekanın kuryesi değilmiş Yemeksepeti'nin kuryesiymiş. Mekan sahibi ürünü kuryeye veriyor kurye bizim markete kadar geliyor fakat içeri girmiyor. Kapının önünde kimse bunu görmediği için almıyor buda iptal ediyor gidiyor. Ben yarım saat önce kartıma iade yapılmadığını görüyorum. Yemeksepeti'ni arıyorum. Yemeksepeti bana diyor ki ... Bey emin misiniz? Siparişiniz şu saatte size teslim edilmiş ve sizde teslim almışsınız. Ben haliyle şok oluyorum. Artık olaylar geriliyor. Yarın görevlinizi gönderin bütün marketin kameralarına baksın o adam buraya gelip bana teslim etmiş mi görün bakayım dedim. Yemeksepeti kuryesi çiğköfteciye abi ben markete gittim fakat kimse yoktu o yüzden teslim edemedim siparişi ettim diyor. Yemeksepeti'ne ise ben siparişi teslim ettim ... Bey siparişi teslim aldı olarak giriyor. Ortada herhangi bir çiğköfte yok. Çiğköfte mekana galiba geri dönmemiş, bana teslim edildi gözüküyor fakat edilmemiş. Kimseyi suçlamak istemiyorum da galiba Yemeksepeti kuryesi bizim çiğköfteyi aldı götürdü yani başka bir şey gelmiyor aklıma. İade alabildim bu arada o da çalıştığım markette her yerde kamera olmasından dolayıdır büyük ihtimal yoksa bu olayı nasıl kanıtlardım bilemiyorum.