Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 23 Mayıs 2022 #11 Veli1026 dedi: Diyarbakırda 5 TL'ye rahatlıkla bulunabiliyor. Gerçekten Batı tarafı çok pahalıymış Genişletmek için tıkla... Hocam ne eti. 5 tl ye inşallah güzel bir ettir. 490836 dedi: Ankara yaşıyorum ve hem Yemeksepeti hem de Trendyol da 20TL kuponum var. Bu kuponla ucuz ve doyurucu onerebileceginiz yer var mı? Genişletmek için tıkla... Çiğköfte veya döner alabilirsin onlar ucuz oluyor genelde.
Veli1026 dedi: Diyarbakırda 5 TL'ye rahatlıkla bulunabiliyor. Gerçekten Batı tarafı çok pahalıymış Genişletmek için tıkla... Hocam ne eti. 5 tl ye inşallah güzel bir ettir. 490836 dedi: Ankara yaşıyorum ve hem Yemeksepeti hem de Trendyol da 20TL kuponum var. Bu kuponla ucuz ve doyurucu onerebileceginiz yer var mı? Genişletmek için tıkla... Çiğköfte veya döner alabilirsin onlar ucuz oluyor genelde.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #12 Kelsza dedi: Hocam ne eti. 5 tl ye inşallah güzel bir ettir. Genişletmek için tıkla... İl geneli fiyatlardan söz ediyorum. Tabi 15 TL'na da lahmacun bulunabiliyor. Mesela burada büyük boy döneri 10 TL'na bulabilirsiniz.
Kelsza dedi: Hocam ne eti. 5 tl ye inşallah güzel bir ettir. Genişletmek için tıkla... İl geneli fiyatlardan söz ediyorum. Tabi 15 TL'na da lahmacun bulunabiliyor. Mesela burada büyük boy döneri 10 TL'na bulabilirsiniz.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.007 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #13 Dyrothbrk dedi: Şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Köy taraflarına yakın doğu normal o yüzden hiç araya aracılar girmeden direk getirip sattığından ucuza satıyor. Kelsza dedi: Hocam ne eti. 5 TL'ye inşallah güzel bir ettir. Çiğ köfte veya döner alabilirsin onlar ucuz oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Doner olmuyor
Dyrothbrk dedi: Şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Köy taraflarına yakın doğu normal o yüzden hiç araya aracılar girmeden direk getirip sattığından ucuza satıyor. Kelsza dedi: Hocam ne eti. 5 TL'ye inşallah güzel bir ettir. Çiğ köfte veya döner alabilirsin onlar ucuz oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Doner olmuyor
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2022 #14 Kelsza dedi: Hocam ne eti. 5 tl ye inşallah güzel bir ettir. Çiğköfte veya döner alabilirsin onlar ucuz oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Hocam Sr döner iyi midir? Yoksa öncü veya Komagene var.
Kelsza dedi: Hocam ne eti. 5 tl ye inşallah güzel bir ettir. Çiğköfte veya döner alabilirsin onlar ucuz oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Hocam Sr döner iyi midir? Yoksa öncü veya Komagene var.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 23 Mayıs 2022 #15 490836 dedi: Hocam Sr döner iyi midir? Yoksa öncü veya Komagene var. Genişletmek için tıkla... O dönerciyi bilmiyorum ama trendyolda bazen restoranlarda fazladan indirim oluyor. Ben 1 hafta önce yarım kilo çiğköfteyi 22 liraya aldım. Onlardan bulursanız ucuza geliyor.
490836 dedi: Hocam Sr döner iyi midir? Yoksa öncü veya Komagene var. Genişletmek için tıkla... O dönerciyi bilmiyorum ama trendyolda bazen restoranlarda fazladan indirim oluyor. Ben 1 hafta önce yarım kilo çiğköfteyi 22 liraya aldım. Onlardan bulursanız ucuza geliyor.
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.475 Çözümler 5 23 Mayıs 2022 #16 490836 dedi: Hocam Sr döner iyi midir? Yoksa öncü veya Komagene var. Genişletmek için tıkla... Sr pahalıdır ve genellikle iyidir ama tabii şubesine göre iyiliği de değişebiliyor. Geriye kalan ikisini boş verin yaramaz.
490836 dedi: Hocam Sr döner iyi midir? Yoksa öncü veya Komagene var. Genişletmek için tıkla... Sr pahalıdır ve genellikle iyidir ama tabii şubesine göre iyiliği de değişebiliyor. Geriye kalan ikisini boş verin yaramaz.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 23 Mayıs 2022 #17 Oresou dedi: Sr pahalıdır ve genellikle iyidir ama tabii şubesine göre iyiliği de değişebiliyor. Geriye kalan ikisini boş verin yaramaz. Genişletmek için tıkla... Komagene yaramaz mı? Tamam pahalı olabilir ama bence en iyi çiğköfte onlarda.
Oresou dedi: Sr pahalıdır ve genellikle iyidir ama tabii şubesine göre iyiliği de değişebiliyor. Geriye kalan ikisini boş verin yaramaz. Genişletmek için tıkla... Komagene yaramaz mı? Tamam pahalı olabilir ama bence en iyi çiğköfte onlarda.