Yemeksepeti vs Getir vs Trendyol Yemek

Daha fazla  
Sizce hangisi? Yemeksepeti uzun yıllardır hayatımızda, o yüzden gönlüm ondan yana ama sizin görüşlerinizi de merak ettim.

Aktif kampanyalara göre tercih yapabilirsiniz. Birini tercih etmek zorunda değilsiniz. MaxiPuan veya İş Bankası kullanılacaksa Yemeksepeti rakipsiz. Kupon ve kampanyalar için de GetirYemek ve Trendyol Yemek iyi.

Kampanyalarını sevdiğim için Getir. Yemeksepetini de çok severim ama Getir benim için bi tık önde

Birini kullanınca diğerlerinden yasaklanmıyorsunuz, o nedenle bu kadar kesin karar almayı gerektirecek bi durum yok. Ben hepsine bakarım, hangisinde daha mantıklı teklifler varsa onu kullanırım.

Birini kullanınca diğerlerinden yasaklanmıyorsunuz, o nedenle bu kadar kesin karar almayı gerektirecek bi durum yok. Ben hepsine bakarım, hangisinde daha mantıklı teklifler varsa onu kullanırım.
Ben elimde birkaç tane alternatif olunca rahatsız oluyorum

Bana göre getir en iyisi. Her hafta bolca 20-30TL indirim veriyor ve marketlerden çok daha ucuza geliyor. Yemeksepeti veya Trendyol bir kere bile indirim vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…