Hiçbir hesabımla giriş yapamıyorum artık, yeni hesap da açamıyorum numaramı da kabul etmiyor.
Büyük ihtimalle hesabı silip yeni hesap açıp kupon kullandığım için ban yedim ama çok saçma, kupon kullanmama izin vermeyin o zaman.
Birilerinin konu sahibine fırsatçılık yaptığını söyleyeceği ve konu sahibinin de üste çıkmaya çalışarak herkes tarafından aşağılanacağı konulardan biri gibi hissettim. Yazılacakları merakla bekliyorum.
Usta gidip çoklu hesap kullanıp sonra neden engellediniz demek komik değil mi? Yeni hesaplar için olan kuponları gidip kullanmak sana etik geliyorsa afiyet olsun. Sizin gibiler yüzünden adamlar adam gibi kampanya yapmıyorlar.
Hiçbir hesabımla giriş yapamıyorum artık, yeni hesap da açamıyorum numaramı da kabul etmiyor.
Büyük ihtimalle hesabı silip yeni hesap açıp kupon kullandığım için ban yedim ama çok saçma, kupon kullanmama izin vermeyin o zaman.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Çürüyen muzları ucuza satmak yerine çöpe atma sebebleride bu tarz fırsatçılıktır çünkü marketler de biliyor o muzları vatandaş almadan başka bakallar veya gıda satanlar alıp pahalıya satacak. Yemek sepeti size bir tane kuponu uygun görmüş yeni hesap açıp üst üste kupon alma çabası nedir?