4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 16 Ocak 2022 #41 Yener K. dedi: Sağ olun arkadaşlar. Sizlerin sayesinde bu günlere geldim. Aslında buraya sadece bir soru sormaya gelmiştim. Genişletmek için tıkla... Herkes böyle geliyor hocam. Bir süre sonra bakıyorsun, sen kaç aydır/yıldır buradasın.
Yener K. dedi: Sağ olun arkadaşlar. Sizlerin sayesinde bu günlere geldim. Aslında buraya sadece bir soru sormaya gelmiştim. Genişletmek için tıkla... Herkes böyle geliyor hocam. Bir süre sonra bakıyorsun, sen kaç aydır/yıldır buradasın.
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #42 Yener K. dedi: Sağ olun arkadaşlar. Sizlerin sayesinde bu günlere geldim. Aslında buraya sadece bir soru sormaya gelmiştim. Genişletmek için tıkla... Yener hocam, zamanında ekran kartı kasıyor diye konu açmıştım. Sen olmasan öyle kalacaktı ve nasıl oyunları HD Graphics ile değil de ekran kartından yürüteceğimi bilemezdim. Tekrardan sağ ol! Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2022
Yener K. dedi: Sağ olun arkadaşlar. Sizlerin sayesinde bu günlere geldim. Aslında buraya sadece bir soru sormaya gelmiştim. Genişletmek için tıkla... Yener hocam, zamanında ekran kartı kasıyor diye konu açmıştım. Sen olmasan öyle kalacaktı ve nasıl oyunları HD Graphics ile değil de ekran kartından yürüteceğimi bilemezdim. Tekrardan sağ ol!