Yeni 2 TB M.2 SSD takılmalı mı?

TrickyBasket607

Hectopat
Yeni M.2 aldım 2TB'lik. Ama yakın zamanda taksam mı takmasam mı emin olamadım. Çünkü şu an kullandığım diskte gitmesini istemediğim oyun saveleri ve aktarmam gereken dosyalar bulunuyor. Bir de bu sene üniversite sınavına çalıştığım için seneye yaza kadar oyun vesaire çok oynayamıyacağım sadece haftada 2-3 saat vesaire oynarım sizce ne yapayım?

Yeni M.2 aldım 2TB'lik. Ama yakın zamanda taksam mı takmasam mı emin olamadım. Çünkü şu an kullandığım diskte gitmesini istemediğim oyun saveleri ve aktarmam gereken dosyalar bulunuyor. Bir de bu sene üniversite sınavına çalıştığım için seneye yaza kadar oyun vesaire çok oynayamıyacağım sadece haftada 2-3 saat vesaire oynarım sizce ne yapayım?
Taşınabilir SSD kutusu alıp, takıp, klonlayabilirsin.

Eski SSD'yi de geri o kutuya takıp kullanırsın.

Hocam HDD + M.2 var M.2'yi değiştireceğim bir de HDD'ye format atmayı düşünüyorum virüs varsa yeni diske bulaşmasın diye ondan karar veremedim.

Peki eski diski çıkarsam yenisini taksam eskisini seneye yazın taktığımda save dosyaları falan bozulmaz de mi?
Hayır. Takıp HDD'den boot edersen, HDD'den yüklenir pc ve çalışır. Her şey yerli yerinde olur.

Fakat Virüs endişen var ise, HDD ile SSD aynı anda takılı olmasın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı