Yeni Acer E5-774G-53XE Alınır mı?

Dostum bütçen kısıtlı mükkemmel bir laptop için bu fiyatın 2 katına çıkman gerek herşey kusursuz olması için. O kadar da kötü değil ekranı çoğu laptopla aynı seviyede.

• Isınma durumunu
  • Yeni işlemci performansını
  • Taşınabilirliğini
  • Ekranın durumunu, sağ, sol, alt ve üstten görünümünde renk durumunu
  • Detaylı Tasarımını
bizimle paylaşırsanız memnun oluruz . Hayırlı olsun.

Aldıysan senden haber bekliyoruz ona göre karar vericez .

Aynı bilgisayarı almayı düşünüyorum, bellek yükseltilebiliyorsa alacağım, elinize geçince bildirin lürfen iyi kötü yönlerini.

17 inçlik gtx950m diz üstü pc yapıyorlar ama içine tek fan koyuyorlar çift fan koysalar ne olurdu ki en fazla 160 TL fazla oynardı diye düşünüyorum. Ama yinede fiyatı güzel.

gtx 950 oduğu da kesin değil acer ın resmi sitesinde hepsi burada da verilen kombinasyonda bir makine yok ya 940MX DDR5 yada GTX950M yazmışlar hepsi burada GT950 demiş işlemci 7. nesil demiş anlamadım gitti arkadaşda daha uğramıyor galiba başımızın çaresine bakıcaz artık.

Ya arkadaşım şuraya yazacağına googleye yaz iki saniyede neyin ne olduğunu gör gtx bilgisine nereden ulaştınız diyosun nvidianın GEFORCE 950M DİYE BİR KARTI YOK GİR NVİDİANIN SİTESİNE BAK GEFORCE SERİSİ 940MX DE BİTİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…