Yeni açılacak YouTube oyun kanalı için öneriler

imsena

Centipat
Makaleler
4
Arkadaşlar hikayeli oyunlar üzerine YouTube kanalı açmayı düşünüyorum. Bilgisayarim ortalama bir bilgisayar yani piyasadaki çoğu oyunu kasmadan oynattıracak düzeyde. Mikrofonum, kameram vs her şeyim var. Bunlara ek olarak kanalımın ve videolarımın reklamını yapacak kadar da bütçem var. Ancak hangi oyun ile başlamalıyım, ve daha doğrusu bu devirde izlenir miyim bilmiyorum. Küfür eden birisi değilim şaklabanlık yapan birisi değilim efendi efendi video çekmek amacım yani geçmişteki o sıcak ortamı sunabilmek. Benim gibi birine öneriniz ne olur? Online oynayacak arkadaşım yok sadece ben varım o yüzden hikayeli oyunlar çekmek istiyorum. Eski oyunlardan mı başlasam yeni oyunlardan mı karar veremedim. önerilerinize açığım.

Oyun üzerine açılan kanallar tutulmuyor pek fazla yani daha doğrusu çok geç bir süre zarfında yükseliyorsun videolarına yaptığın edit burada çok önemli.

Oyun üzerine açılan kanallar tutulmuyor pek fazla yani daha doğrusu çok geç bir süre zarfında yükseliyorsun videolarına yaptığın edit burada çok önemli.

Edit bilgim yok hocam yani komik videolar yapabileceğimi sanmıyorum. Ben daha çok bölüm bölüm çeker seri yaparım diye düşünmüştüm zaten öyle çok yüksek hedeflerim yok 1000 aboneye ulaşmam yeterli şu an için. Kemik kitle oluşturabilirsem ne mutlu bana.

Bunun yerine Twitch de yayın açıp Online veyahut story oyunlarda oynayabilirsin çok edit istemez ve kemik kitlen olur ortamın vesaire olur.

Bunun yerine Twitch de yayın açıp Online veyahut story oyunlarda oynayabilirsin çok edit istemez ve kemik kitlen olur ortamın vesaire olur.

Ne yazık ki yayın yapacak derecede akıcı bir internetim yok. Ancak bir yerden başlamam iyi olur diye düşünüyorum hocam hem Instagram vs üzerinden de reklam yapabilirim.

Bence böyle bir şey yapmayın. İzleyici kitleniz genel olarak o sistemi alamayan çocuklar oluyor. Bilmiyorum, biri yer diğeri bakar misali. Bence yanlış. Evde sofranın fotoğrafını çekip Instagram 'a yüklemek gibi bir şey bu ya.

Shorts olmadan bu zamanda YouTube zor iş. 0'dan tanınmak için algoritmaya bel bağlamalı ve Shorts videolarıyla beraber normal serilerinizi yürütmelisiniz. Mesela ben şu an hiç tanımadığım birinin oyun serisini izlemem. O kişiye karşı bir göz aşınalığı ve samimiyete ihtiyacım var.

Ne yazık ki yayın yapacak derecede akıcı bir internetim yok. Ancak bir yerden başlamam iyi olur diye düşünüyorum hocam hem Instagram vs üzerinden de reklam yapabilirim.

Tabii ki yapabilirsin reklam şunu bunu fakat oyun videolarında insanlar kaliteye detaya bir tık önem veriyor yaptığın render çok kilit bir kısımda kalıyor benim arkadaşım 100download 15-20 upload ile güzel bir Twitch de Valorant falan açabiliyordu.

Youtubeda oyun serisi dönemi biteli çok oldu maalesef. Şansınızı deneyebilirsiniz ama pek ihtimal veremiyorum. Farklı bişey yapmanız gerekir.

Tam anlayamadım hocam sistemimin reklamını yapmayacağım videonun reklamını yapacağım yani düşüncem bu yönde.

YouTube'da oyun serisi dönemi biteli çok oldu maalesef. Şansınızı deneyebilirsiniz ama pek ihtimal veremiyorum. Farklı bir şey yapmanız gerekir.

Ne gibi önerileriniz var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…