A Ayaz Özal Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 30 11 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar bugün bilgisayarı açarken Windows hazırlanıyor dedi ve biraz bekletti açıldıktan sonra görev çubuğu bomboş ve uygulamalar açılmıyor.
Arkadaşlar bugün bilgisayarı açarken Windows hazırlanıyor dedi ve biraz bekletti açıldıktan sonra görev çubuğu bomboş ve uygulamalar açılmıyor.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #2 Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Explorer.exe çökmüş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS A Ayaz Özal Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 30 11 Mayıs 2022 #3 Emirizmir dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Explorer.exe çökmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim yeniden aynı şey oldu. Artı 0 Eksi
Emirizmir dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Explorer.exe çökmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim yeniden aynı şey oldu.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #4 Arama çubuğuna erişebiliyor musunuz? Erişebiliyorsanız CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow yazın. Artı 0 Eksi
Arama çubuğuna erişebiliyor musunuz? Erişebiliyorsanız CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow yazın.
KS KS A Ayaz Özal Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 30 11 Mayıs 2022 #5 Emirizmir dedi: Arama çubuğuna erişebiliyor musunuz? Erişebiliyorsanız CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow yazın. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğu boş gözüküyor şimdi kısayollar ile CMD'yi açtım ve dediğinizi yazdım tarıyor şu anda. Artı 0 Eksi
Emirizmir dedi: Arama çubuğuna erişebiliyor musunuz? Erişebiliyorsanız CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow yazın. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğu boş gözüküyor şimdi kısayollar ile CMD'yi açtım ve dediğinizi yazdım tarıyor şu anda.
fatihsigorta Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 595 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #6 Ayaz Özal dedi: Arkadaşlar bugün bilgisayarı açarken Windows hazırlanıyor dedi ve biraz bekletti açıldıktan sonra görev çubuğu bomboş ve uygulamalar açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Çocuklardan birisinin bilgisayarı da aynısı olmuştu. Ekran git gel de yapıyorsa önce bilgisayar onarım yaptım USB'den daha sonra ekran kartı driver güncelleyince kendine geldi. Artı 0 Eksi
Ayaz Özal dedi: Arkadaşlar bugün bilgisayarı açarken Windows hazırlanıyor dedi ve biraz bekletti açıldıktan sonra görev çubuğu bomboş ve uygulamalar açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Çocuklardan birisinin bilgisayarı da aynısı olmuştu. Ekran git gel de yapıyorsa önce bilgisayar onarım yaptım USB'den daha sonra ekran kartı driver güncelleyince kendine geldi.
KS KS A Ayaz Özal Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 30 11 Mayıs 2022 #7 Emirizmir dedi: Arama çubuğuna erişebiliyor musunuz? Erişebiliyorsanız CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow yazın. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama herhangi bir sorun bulunmadı. Artı 0 Eksi
Emirizmir dedi: Arama çubuğuna erişebiliyor musunuz? Erişebiliyorsanız CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow yazın. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama herhangi bir sorun bulunmadı.