Yeni açılan CS:GO hesabını seçkin yapma

laughing sKull

Centipat
Yeni bir CS GO hesabı açmak istiyorum. Fakat uzun süre uzak kaldığım bir konu var. Geçenlerde bir güncelleme ile oyun ücretsiz, seçkin hesap eklentisi de 77 liraya satılır hale getirilmişti diye hatırlıyorum. Şimdi ben ücretsiz yeni bir hesap açıp 21 levele yükseltip telefon numarası doğrulaması ile hesabımı seçkin hale getirebiliyor muyum? Yoksa illa ki o 77 lirayı ödemem mi gerekiyor hesabı seçkin yapabilmem için?

Seçkin Durumu'nu hesabıma nasıl ekleyebilirim?
Seçkin Durumu'nu hesabınıza iki şekilde ekleyebilirsiniz:

CS:GO profil seviyem zaten 21. Seçkin Durumu'na nasıl geçebilirim?
6 Aralık 2018'den önce CS:GO'ya sahip olan ve oynamış olan bütün kullanıcılar otomatik olarak Seçkin Durumu'na geçirilir. Hesabınızın Seçkin Durumu'nu doğrulamak için sol üstte yer alan "Oynat" simgesine basın ve hemen yanında "SEÇKİN ETKİN" yazan jetonu bulun.
Profil Seviyesi 21'e yakın zamanda ulaştıysanız ilave bir şey yapmanıza gerek yok. Seçkin Durumu, bu seviyeye ulaşan kullanıcılara otomatik olarak verilir.

Evet 21. seviye olup telefonu doğrularsan seçkin olabiliyorsun.

21. seviye olunca otomatik seçkin oluyor hesap. Telefon numarasına gerek yok.
Üstad 7. nesil işlemciye nasıl Windows 8.1 kurdun konuyla alakasız ama merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…