Yeni açılan Gmail'e Instagram'ı bağlanması bot olarak mı algılanır?

FumoSlayer

Femtopat
Başlıkta ki gibi yeni bir mail açtım ve bu artık ana mailim olacak. Instagram hesabımı bağlamak istiyorum fakat yeni maile bağladıktan sonra birkaç yerde kapanabileceği hakkında yazı gördüm. Gerçekten kapanır mı? Yapan kişiler bilgilendirirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mail ve Instagram'a kayıt olduğunuz doğum tarihi, isim soy isim aynı olsun bir de telefon numarası doğrulayın sorun olmaz.

Mail ve Instagram'a kayıt olduğunuz doğum tarihi, isim soy isim aynı olsun bir de telefon numarası doğrulayın sorun olmaz.
Hocam ama Instagram maildeki bilgiler ile kendi sitesindeki bilgileri nasıl kıyaslayacak ki veya hangi kullanıcıyı kıyaslayacak sonuçta o kadar çok kullanan var?

Yani Instagram kendi sitesindeki kişinin doğum tarihi bilgisini gidip sitesine kayıt olduğu kişinin Gmail'deki doğum tarihi ile nasıl kıyaslayabilir? Ben Gmail ayarlarında doğum tarihi bilgisini herkese açık yapmazsam bunu Instagram nasıl görecek? Veya Gmail'e ad-soyad değil de farklı oyun ismi tarzı bir isim alındı diyelim şimdi Instagram mailde ad-soyad yok diye nasıl engelleyebilir veya bunun kontrolünü nasıl yapıyor anlamadım?

Mail kullanıcı adı seninle iletişime geçen herkese açık oluyor yanılmıyorsam ama doğum tarihi gizlenebiliyor.

Denemek bedava hocam. Gmail açıp doğum adresini gizleyin ardından o Gmail ile aynı ad soyad ama farklı doğum tarihi girerek Instagram'dan hesap açın hocam. Daha kayıt olurken bir sonraki adımda "şüpheli işlem" denilecek.

Hocam abimin Instagram adresinin mailini değiştireceğiz. Ben kullanmıyorum şahsen ama abim kullanıyor. Şimdi mail adresinin ismine kendi ad+soyad ve doğum tarihi girse sıkıntı yok zaten anonim mail açmak istemiyor ama mail ismine böyle oyunda kullandığı 2 tane kelime kullansa bir sıkıntı olmaz değil mi? Önemli olan mail ismi değil, oradaki kullanıcı adı ve doğum tarihi diyorsun değil mi? Doğum tarihi görünürlüğü klasik ayarlarda gizli geliyor Gmail'de öyle biliyorum yanılmıyorsam, bunu boşuna herkese görünür yapması gerekmez değil mi doğru girdikten sonra kayıt olurken?

Bu arada ikimiz daha önce de konuşmuştuk ben anonim mail ile ilgili soru sormuştum sana. Güvenmediğim yerlere kaydolurken 1-2 mail açıp anonim mail kullanacağım ve isim+ad-soyad rastgele olacak ve bunları unutmamak için saklayacağım Sosyal medya ile işim yok yani WhatsApp yetiyor bana ama abimin arkadaş çevresi fazla o seviyor Instagram'ı.

Doğum tarihleri kesinlikle eşleşsin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…