wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.564 Çözümler 9 28 Temmuz 2025 #1 İyi Sosyaller, Valorant'ta yeni hesap açtım ama Gece Pazarı yok herhangi bir level sınırı mı var?
efe yaraneri Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #2 wherwismymnd dedi: İyi sosyaller, Valorant'ta yeni hesap açtım ama Gece Pazarı yok herhangi bir level sınırı mı var? Genişletmek için tıkla... Gece Pazarı oyundan kalktı.
wherwismymnd dedi: İyi sosyaller, Valorant'ta yeni hesap açtım ama Gece Pazarı yok herhangi bir level sınırı mı var? Genişletmek için tıkla... Gece Pazarı oyundan kalktı.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.564 Çözümler 9 28 Temmuz 2025 #3 efe yaraneri dedi: Gece Pazarı oyundan kalktı. Genişletmek için tıkla... Hocam internette kaldırıldığına dair hiç bir şey bulamadım. Kalksa bile sebebi ne ki?
efe yaraneri dedi: Gece Pazarı oyundan kalktı. Genişletmek için tıkla... Hocam internette kaldırıldığına dair hiç bir şey bulamadım. Kalksa bile sebebi ne ki?
efe yaraneri Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #4 2 gece önce fln kaldırılmıştı süresi bitti.