Yeni ajan Waylay sizce nasıl?

TheBoraw

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU
Meslek
Öğrenci
Waylay'den bahsediyorum.

1741195092376.png

Bi' ben beğenemedim herhalde bu ajanı. Sosyal mecralarda gördüğüm yorumlar genel olarak bu ajanın Jett'den daha iyi olduğunu düşünüyor ancak ben hala Jett'i düşünüyorum. Abi böyle bi' karakteri nasıl Jett'in yerine koyarlar anlamıyorum. Buranın düşüncelerini de merak ediyorum. Yeni ajanı nasıl buldunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel char nerfin babasını yer gelecek sezona ama bu sezon oynanır karşıyı da çok tilt eder gelecek sezon gelir Jett'in elini öper.

Yine Riot'un klasik şampiyon çıkarma döngüsüne girer.
1. Yeni bir şampiyon çıkar, ama bu şampiyon ya aşırı zayıf ya da aşırı güçlü olsun.
2. Şampiyon yeni çıktığı için oyuncu kitlesi tarafından hype'lansın.
3. Aradan uzun zaman geçsin, şampiyon çok zayıf/güçlü olduğu için unutulup gitsin/herkes nerf yemesini istesin.
4. Şampiyon çok güçlüyse nerf, çok zayıfsa buff atılsın fakat atılan nerf de, buff da haddinden fazla olsun.
5. Şampiyonun yeni hali eleştiri yağmuruna tutulsun ve yine uzun bir süre hiç nerf/buff yemesin.
6. Şampiyonu yavaş yavaş düzeltmeye çalış, metada ortada bir yerlerde kendine yer edinsin.
7. Tekrarla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı