isimyokrds Decapat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 239 22 Şubat 2019 #21 Egemen s dedi: Sistemini yazarsan cevaplayabiliriz ve int hızının çok hızlı olması lazım Genişletmek için tıkla... https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_eco.aspx Attım zaten ama yine de atayım. FearlyGhost dedi: Şimdi sizin topladığınız sistem GT 1030'lu mu yoksa RTX 2080 Ti'li mi biz nereden bilelim kahin miyiz? Topladığınız sistemi yazın. Genişletmek için tıkla... Normal konuşsaydın keşke dalga geçerek konuşmasaydın. Normal söyleseydin daha iyi olurdu. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2019
Egemen s dedi: Sistemini yazarsan cevaplayabiliriz ve int hızının çok hızlı olması lazım Genişletmek için tıkla... https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_eco.aspx Attım zaten ama yine de atayım. FearlyGhost dedi: Şimdi sizin topladığınız sistem GT 1030'lu mu yoksa RTX 2080 Ti'li mi biz nereden bilelim kahin miyiz? Topladığınız sistemi yazın. Genişletmek için tıkla... Normal konuşsaydın keşke dalga geçerek konuşmasaydın. Normal söyleseydin daha iyi olurdu.
Egemen s Decapat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 6 22 Şubat 2019 #22 Apex Legends'de 1080p LOW 60-65 arası alabilirsin. Fortnite sorunsuz oynayabilirsin aynı grafiklerde. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2019
Apex Legends'de 1080p LOW 60-65 arası alabilirsin. Fortnite sorunsuz oynayabilirsin aynı grafiklerde.
H herpetr Kilopat Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2019 #23 Bana sorarsan bilgisayarın gücünden çok internet alt yapını düşün.
isimyokrds Decapat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 239 22 Şubat 2019 #24 Egemen s dedi: ... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. herpetr dedi: Bana sorarsan bilgisayarın gücünden çok internet alt yapını düşün. Genişletmek için tıkla... Zaten yayın için 2 hafta sonra başlayacağım, şu anda internetim 2 MB çok düşük bir şey. Yani yayın yapılmaz sanırım ama haftaya 24 Mbps alacağım yeni bir tane. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2019
Egemen s dedi: ... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. herpetr dedi: Bana sorarsan bilgisayarın gücünden çok internet alt yapını düşün. Genişletmek için tıkla... Zaten yayın için 2 hafta sonra başlayacağım, şu anda internetim 2 MB çok düşük bir şey. Yani yayın yapılmaz sanırım ama haftaya 24 Mbps alacağım yeni bir tane.