Yeni alacağım sisteme Windows 7 kurmak

Jurassicberker

Hectopat
Daha fazla  
Benim şuan kullandığım Casper bilgisayarın kendi orjinal Windows 7 Home Edition'ı var ve bilgisayar ile verilmiş olan DVD ile format atabiliyorum.

Şimdi yeni bir bilgisayar topluyorum ve Windows almak istemiyorum. Şu anki Windows lisansımı yeni kuracağım. Bilgisayara aktarma olanağım var mı? Varsa nasıl yapabilirim? Çok araştırdım, bulamadım ve korsan Windows ile uğraşmak istemiyorum. Bu konularda biraz pimpirikliyim.

Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 güncelliğini yitirdi, direkt ele zaten onu. Şu an için lisansa para vermeden orijinal Windows kullanmanın tek yolu Windows 10'un Insider programına dahil olup Windows 10 Preview'u test etmek. Windows 10 final sürümü yayınlandığı zaman da orijinal olarak kullanabileceksin. Benim aklıma gelen başka bir yol yok.
Windows Insider Üyelerine Ücretsiz Windows 10! - Technopat

Aslında Orjinal Windows 7 kullanıcılarınada orjinal Windows 10 bedava olarak sunulacak ve dosyalar silinmeyecek. Bildiğimiz güncelleme şeklinde Windows 7'yi silip Windows 10'a (Eğer rezerve ettiyseniz) sisteminize otomatik olarak kurulum gerçekleştirilecek ve sağ alt köşeden bildirim alacaksınız... 29 Temmuz'da otomatik olarak sisteminize bedava Windows 10 kurulacaktır... İyi günler.

Emin olmamakla birlikte Windows OEM sürümleri Windows 10'a güncelleme almayacak diye biliyorum.

Eğer öyle bir şey olsaydı şu anda bununla ilgili herhangi bir bildirim almazdım.
Gerçi Windows 7 64-BİT OEM yüklü ancak OEM'in farklarını pek bilmiyorum ama sanırım marka bilgisayarlar için olan özel işletim sistemi ve tek farkları Bilgisayarımızın markalarının "Bilgisayarım" kısmında logo halinde gözükmesi diye biliyorum.

Bilgilendirmeler için teşekkür ederim ancak benim windows 10 zaten rezerve edildi. 29 temmuzu bekliyorum. Ayrıca ben windows 7 den çok memnunum ve windows 10 stabil hale gelene kadar sıkıntılarına katlanmaya niyetli değilim. Windows 8 de beni ayar ediyor, tablet gibi başlatı. Ben sadece kasadaki bandrol serialini nasıl aktarabilirim aktarabilir miyim bunu merak ediyorum

Eğer Kasanın üzerindeki bandrolde orjinal Windows 8 lisans kodu yazıyorsa ve elinizde orjinal Windows 8 CD'si varsa rahatlıkla kurulum yapabilirsinz.
Ek olarak şunuda belirtmem gerekirse... Tüm orjinal Windows 7 ve Windows 8/8.1 kullanıcılarına bu yıl Windows 10 bedava olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…