Y yusnu Ziyaretçi 17 Kasım 2019 #11 @Deneyimli yakup Herkes Türkiye'deki mağazalara sallıyor ama bu satıcılar size az bile yapıyor.
Spatula Centipat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 16 17 Kasım 2019 #12 zoro043 dedi: Kullanıcı hatası olduğu için para alabilirler ancak hafif bir klavye çarpası olduğuna emin misin ? Genişletmek için tıkla... evet eminim hiç bir şekilde vurmadım dediğim gibi kalyeyi kaldırırken çarptı ve öyle büyük bir şiddetliktede değildi Motionless IN White dedi: Bu normal çarpmak gibi gözükmüyor, Sert darbeye maruz kalmış. Kullanıcı hatasına giriyor, ücretini ödemeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... ücreti ne kadardır tahminen 1500 tlye almıştım.
zoro043 dedi: Kullanıcı hatası olduğu için para alabilirler ancak hafif bir klavye çarpası olduğuna emin misin ? Genişletmek için tıkla... evet eminim hiç bir şekilde vurmadım dediğim gibi kalyeyi kaldırırken çarptı ve öyle büyük bir şiddetliktede değildi Motionless IN White dedi: Bu normal çarpmak gibi gözükmüyor, Sert darbeye maruz kalmış. Kullanıcı hatasına giriyor, ücretini ödemeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... ücreti ne kadardır tahminen 1500 tlye almıştım.
Y yusnu Ziyaretçi 17 Kasım 2019 #13 Oradaki "size" kelimesi "senin gibi insanlara" anlamı taşıyor. Yani saygıdan falan "siz" yazmadım sana.
Oradaki "size" kelimesi "senin gibi insanlara" anlamı taşıyor. Yani saygıdan falan "siz" yazmadım sana.
K KilliGobek Picopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 227 10 Ekim 2020 #14 @Spatula aynısı bana oldu durum nedir sende?