Yeni alıan kasada çatlaklar ve çizikler

Emre tamer

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3070 5 5600x 16gb ram 1tb m2 ssd
Arkadaşlar İtopya'da kasamı değiştirdim bugün teslim aldım ve eve getirdim kurdum ve bununla karşılaştım. Sanki ayı pencelemiş gibi her yerde çizikler ve çatlaklar vardı.
Ben sadece bir bölgesini çektim. Napmam lazım?
Kasa: NZXT H7 Flow RGB.

Elden mi aldınız kasayı öyleyken var mıydı ya da fark etmediniz mi? Elden aldıysanız büyük ihtimalle değiştirmezler ama yine de bir şansınızı deneyin isterseniz.

Elden mi aldınız kasayı öyleyken var mıydı ya da fark etmediniz mi? Elden aldıysanız büyük ihtimalle değiştirmezler ama yine de bir şansınızı deneyin isterseniz.

Elden aldık orada keşke bakaydık değiştirmezler mi yani ama resmen ayı pençelemiş gibi bir de.
İçten olmuş.

Elden aldık orada keşke bakaydık değiştirmezler mi yani ama resmen ayı pençelemiş gibi bir de.
İçten olmuş.

Vakit kaybetmeden bir şansınızı deneyin ama şahsen ben pek umutlu değilim. Keşke kontrol etseydiniz. Kendileri de değiştirmesse kısmen haklı sayılabilir çünkü sonradan kasayı sizde çizmiş olabilirsiniz ve bunu bilemezler tamamen insiyatife kalmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…