BerkBey02 Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 7 30 Temmuz 2018 #1 Merhabalar. Ben yeni bir sistem alacağım. Ancak işlemcisi biraz düşük zaten bütçe de kısıtlı. GT 730 8GB RAM İşlemci i5 1. Nesil Ben bu işlemciyi değiştirebilir miyim, imkanı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar. Ben yeni bir sistem alacağım. Ancak işlemcisi biraz düşük zaten bütçe de kısıtlı. GT 730 8GB RAM İşlemci i5 1. Nesil Ben bu işlemciyi değiştirebilir miyim, imkanı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
-VodK- Hectopat Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 156 30 Temmuz 2018 #2 BerkBey02 dedi: Merhabalar. Ben yeni bir sistem alacağım. Ancak işlemcisi biraz düşük zaten bütçe de kısıtlı. GT 730 8GB RAM İşlemci i5 1. Nesil Ben bu işlemciyi değiştirebilir miyim, imkanı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Butcenizi ve Pc nizin anakart modelini belirtirse biz yardımcı olabiliriz
BerkBey02 dedi: Merhabalar. Ben yeni bir sistem alacağım. Ancak işlemcisi biraz düşük zaten bütçe de kısıtlı. GT 730 8GB RAM İşlemci i5 1. Nesil Ben bu işlemciyi değiştirebilir miyim, imkanı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Butcenizi ve Pc nizin anakart modelini belirtirse biz yardımcı olabiliriz
CemTUNC_ Hectopat Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 215 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2018 #3 İşlemciyi değiştirmek için anakartı değiştirmen gerekir. Anakartı DDR4 alırsan RAM'i değiştirmen gerekir. Ekran kartı zaten iyi değil. Hepsini değiştirirsen de güç kaynağını değiştirmen gerekebilir. Bu sistemi alma yani.
İşlemciyi değiştirmek için anakartı değiştirmen gerekir. Anakartı DDR4 alırsan RAM'i değiştirmen gerekir. Ekran kartı zaten iyi değil. Hepsini değiştirirsen de güç kaynağını değiştirmen gerekebilir. Bu sistemi alma yani.