Yeni alınan 3060 sonrasında sistem Valorant'ta drop yiyor

Keroo_31

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba MSI RTX 3060 12 GB aldım. İşlemcim Ryzen 5 3600 Valorant'ta FPS düşmesi yiyorum. Fightlarda 200'den 100'e düşüyor. Ne yapmam lazım?

Sisteme göre işlemcin dandik. Yine de 200den 100e düşüp, seni oynatmayacak seviyede kalmazsın o pc ile. Grafik ve sistem ayarlarını yap. Youtube'dan falan bulursun binlerce video var. İzlediğin videodaki regedit ve program indirmeli kısımları yapma. Sadece grafik kartı, bilgisayar ayarları ve oyun içi ayarları yap.

Sisteme göre işlemcin dandik. Yine de 200den 100e düşüp, seni oynatmayacak seviyede kalmazsın o pc ile. Grafik ve sistem ayarlarını yap. Youtube'dan falan bulursun binlerce video var. İzlediğin videodaki regedit ve program indirmeli kısımları yapma. Sadece grafik kartı, bilgisayar ayarları ve oyun içi ayarları yap.
yapılabilecek en iyi ayar videosunu atabilir misin. Rica etsem

yapılabilecek en iyi ayar videosunu atabilir misin. Rica etsem
Dostum eskisi kadar takip etmiyorum. Bu yüzden sana en iyi ayar videosunu yüksek ihtimalle bulamam. Sanırım bilgisayarı falan yeni almışsın ve pek alakan yok. Yapman gereken ayarlar basit ve klasik ayarlar olduğundan dolayı çoğu kanal birbiriyle aynı veya benzer ayarlar gösteriyor. <3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı