retegi Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 20 Kasım 2024 #11 Arda3883 dedi: Bugün aldım 6 dakika boyunca Instagram'da gezdim cihaz yeni 6 dakikada %1 azaldı normal mi? Genişletmek için tıkla... Gayet normal bir değer. Aynı MAH'a sahip telefon kullandım ve değerler aynıydı. Bende iPhone 12 var şu an. Bataryasını bilirsiniz. 6 dakikadan fazla sürüyor instagramda şarjın azalması. Yani bunlar daha yüksek olmalı bence.
Arda3883 dedi: Bugün aldım 6 dakika boyunca Instagram'da gezdim cihaz yeni 6 dakikada %1 azaldı normal mi? Genişletmek için tıkla... Gayet normal bir değer. Aynı MAH'a sahip telefon kullandım ve değerler aynıydı. Bende iPhone 12 var şu an. Bataryasını bilirsiniz. 6 dakikadan fazla sürüyor instagramda şarjın azalması. Yani bunlar daha yüksek olmalı bence.
Elduex Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #12 Arda3883 dedi: Bugün aldım 6 dakika boyunca Instagram'da gezdim cihaz yeni 6 dakikada %1 azaldı normal mi? Genişletmek için tıkla... Zaten %1 azalması normal 6 dakikada, 4 5 dakika olsa biraz anormal olabilirdi.
Arda3883 dedi: Bugün aldım 6 dakika boyunca Instagram'da gezdim cihaz yeni 6 dakikada %1 azaldı normal mi? Genişletmek için tıkla... Zaten %1 azalması normal 6 dakikada, 4 5 dakika olsa biraz anormal olabilirdi.