Yeni alınan AMD ekran kartında CSM algılandı hatası

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Gigabyte B450M K
Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB.
RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB.
Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze.
İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120.
Meslek
İnşaat Mühendisi
Arkadaşlar selamlar,

Tazecik NVidia'dan AMD'ye geçtim, fakat;

Şöyle bir hata aldım. Ayrıca oyunlarda da bazen

Şu hatayı verip kapatıyor.

Adrenalin sürümü 25.6.1

DDU ile temiz kurulum yaptım, yanlış bir şey yapmadım o yüzden sürücü ile ilgili olduğunu pek düşünmüyorum. Acaba yazılımsal genel bir durum mudur?

Diskin GPT değil MBR mi kurulu? Yanlış format atmış olabilirsin. BIOS'tan CSM kapatman gerek ama kapatmadan öce diskinin GPT mi MBR mi olduğuna bak. Diğer sistem özelliklerin ne? Bu hata kart ile ilgili değil.

Diskin GPT değil MBR mi kurulu? Yanlış format atmış olabilirsin. BIOS'tan CSM kapatman gerek ama kapatmadan öce diskinin GPT mi MBR mi olduğuna bak. Diğer sistem özelliklerin ne? Bu hata kart ile ilgili değil.
İnan hiçbir fikrim yok hocam, ventoy ile kurmuştum 1-2 ay önce fakat nasıl kurulmuştur bilmiyorum.

Ekran kartı: Gigabyte Radeon RX 9070 Gaming OC
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Anakart: Gigabyte B450M K
Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB.
RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB.
Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze.
İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120

Ayarlara gidin, sisteme tıklayın, depolamaya girin, gelişmiş depolama ayarlarına tıklayın ve disk ve bölümler ya da hacimler tarzı bir şey yazar ona tıklayın. Orada Windows'un kurulu olduğu diskin yanındaki özellikler yazan butona tıklayın ve en altta GPT mi MBR mi yazıyor söyleyin.

Hocam GPT

CSM kapattım, belki çözülür sorun demiştim fakat yine alt-tab attığımda bazen oyunlar crash verip kapanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…