TeMuhammedAli Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Kinetik enerji atma olsun ekran kartını sökme anakart HDMI girişine takma ve RAM'leri silme, çıkarıp takma olsun birçok yol denedim. Fakat bir türlü yapamadım görüntü gelmiyor. Yardım edebilir misiniz?
Kinetik enerji atma olsun ekran kartını sökme anakart HDMI girişine takma ve RAM'leri silme, çıkarıp takma olsun birçok yol denedim. Fakat bir türlü yapamadım görüntü gelmiyor. Yardım edebilir misiniz?
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.487 Çözümler 1.007 22 Haziran 2024 #51 TeMuhammedAli dedi: Hocam az önce kendini kapattı ve yeniden açtı ama sorun aynı ekran falan yok. Ve şimdi tamamen kapandı açmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bekleyin biraz daha birkaç kere kapatıp açabilir. RAM'leri doğru yere aldınız mı? Artı 0 Eksi
TeMuhammedAli dedi: Hocam az önce kendini kapattı ve yeniden açtı ama sorun aynı ekran falan yok. Ve şimdi tamamen kapandı açmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bekleyin biraz daha birkaç kere kapatıp açabilir. RAM'leri doğru yere aldınız mı?
KS KS TeMuhammedAli Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #52 Marix dedi: Bekleyin biraz daha birkaç kere kapatıp açabilir. RAM'leri doğru yere aldınız mı? Genişletmek için tıkla... evet aldım Artı 0 Eksi
Marix dedi: Bekleyin biraz daha birkaç kere kapatıp açabilir. RAM'leri doğru yere aldınız mı? Genişletmek için tıkla... evet aldım
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.487 Çözümler 1.007 22 Haziran 2024 #53 Şimdi siz açın sistemi. Artı 0 Eksi
KS KS TeMuhammedAli Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #54 Marix dedi: Şimdi siz açın sistemi. Genişletmek için tıkla... tuşa basıyorum ama açılmıyor. Artı 0 Eksi
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.487 Çözümler 1.007 22 Haziran 2024 #55 PSU'yu kapatıp tekrar açın. Artı 0 Eksi
KS KS TeMuhammedAli Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #56 Marix dedi: PSU'yu kapatıp tekrar açın. Genişletmek için tıkla... aynı tamamen gitti. Artı 0 Eksi
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.487 Çözümler 1.007 22 Haziran 2024 #57 TeMuhammedAli dedi: Aynı tamamen gitti. Genişletmek için tıkla... O butona bastığınız yerde ön panel kabloları var, onlar çıkmıştır, güncellemenin sistem startı ile alakası yok, her türlü start alması gerekiyor. Artı 0 Eksi
TeMuhammedAli dedi: Aynı tamamen gitti. Genişletmek için tıkla... O butona bastığınız yerde ön panel kabloları var, onlar çıkmıştır, güncellemenin sistem startı ile alakası yok, her türlü start alması gerekiyor.
KS KS TeMuhammedAli Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #58 Marix dedi: O butona bastığınız yerde ön panel kabloları var, onlar çıkmıştır, güncellemenin sistem startı ile alakası yok, her türlü start alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sağlam hocam biraz da bastırdım şimdi ama aynı açılmıyor. TeMuhammedAli dedi: Sağlam hocam biraz da bastırdım şimdi ama aynı açılmıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS tuşuna bastım hocam açıldı LED gene yanıyor ama aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Marix dedi: O butona bastığınız yerde ön panel kabloları var, onlar çıkmıştır, güncellemenin sistem startı ile alakası yok, her türlü start alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sağlam hocam biraz da bastırdım şimdi ama aynı açılmıyor. TeMuhammedAli dedi: Sağlam hocam biraz da bastırdım şimdi ama aynı açılmıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS tuşuna bastım hocam açıldı LED gene yanıyor ama aynı.
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.487 Çözümler 1.007 22 Haziran 2024 #59 Bekleyin tekrar led sönene kadar. Sonra kendi kapatıp açsın birkaç kez, en son kendi açılması lazım. Bu arada hiç dokunmayın. Artı 0 Eksi
Bekleyin tekrar led sönene kadar. Sonra kendi kapatıp açsın birkaç kez, en son kendi açılması lazım. Bu arada hiç dokunmayın.
KS KS TeMuhammedAli Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #60 Marix dedi: Bekleyin tekrar led sönene kadar. Sonra kendi kapatıp açsın birkaç kez, en son kendi açılması lazım. Bu arada hiç dokunmayın. Genişletmek için tıkla... 2-3 dk geçti kapandı ama tekrar yanmadı. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Bekleyin tekrar led sönene kadar. Sonra kendi kapatıp açsın birkaç kez, en son kendi açılması lazım. Bu arada hiç dokunmayın. Genişletmek için tıkla... 2-3 dk geçti kapandı ama tekrar yanmadı.