Yeni alınan anakart üzerinde leke

semiramist1

Decapat
Selamlar,
Aldığım anakart bugün elime ulaştı. Şu an test edemiyorum çünkü işlemci ve güç kaynağı daha elime ulaşmadı. İşlemci 11-21 Mayıs arasında elime ulaşacak.
Kontrol etmek için anakartı açtım. Genel anlamda bir sıkıntı gözükmese de, bazı lekeler mevcut. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum. Lekeler parmakla ovalayınca çıkıyor ama kullanılmış olabilir mi?
İkinci sorum işlemci olmadan diğer parçaları test etme şansım var mı?

photo_2020-05-05_14-52-54.jpg
photo_2020-05-05_14-53-01.jpg
photo_2020-05-05_14-53-09.jpg
photo_2020-05-05_14-53-16.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü N11 üzerinde QP'den aldım bu arada. Daha detaylı görünüm için video çektim linki paylaşıyorum. Umarım kullanılmış değildir.

Videodan olabilir belki ama ben üründe bir şey göremedim. Öte yandan MSI logosu olan kutupta jelatin kaldırılmamış gibi geldi. O mavi jelatinin olduğu yeri kast ediyorum. Pinlerdeki toz kullanılmış gibi gösteriyor. 24-pin bağlantısını net bir fotoğraflar mısınız?

O jelatin kaldırılmamış kesinlikle. Ama sata bağlantılarının üstünde kesinlikle deforme var.

Şu videonun 2.23 civarlarında da benzer bir durum gözlenebiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Flaş çok patlıyor. Çok belli olmuyor ama gerçekten yeni aldığım bir üründe böyle şeyler düşünmek insanı üzüyor.

IMG_20200505_161350.jpg

IMG_20200505_161333.jpg
Yerinizde olsam iade edip başka yerden alırdım.

Güvenilir diye tercih etmiştim. Forumda da QP hakkında olumlu şeyler söyleniyor. Hayal kırıklığına uğradım açıkçası.
Daha demin QP bilişimi aradım. Müşteri hizmetleriyle konuştum. Fotoğrafını mail adreslerine iletmemi istediler. Ürünü N11 üzerinden aldığımı ve oradan değişim talep etmek istediğimi belirtince, nedense temsilci arkadaş biraz agresifleşti. Müşteri memnuniyetiyle insanlar tarafından övülen bir firmayla bunları yaşamak...

Son düzenleme:
Dostum eğer 24 bağlantısında bir tozlanma görmüyorsan ki ben görmüyorum, sıkıntı yok. Yan açılı 24 pin fotoğrafı lazımdı bana ama genel manada zaten bir temiz görüntü mevcut. Yani kullanılmış değil.

Değişim talep ettim resimleri e-posta ile yollayıp. Kullanılmış olup olmadığını bilmiyorum ama sıfır olarak aldığım bir üründe her şeyin sorunsuz olmasını bekliyorum. Müşteri hizmetleriyle konuşmamdan sonra gerçekten rahatsız oldum.
Güncelleme: Ürünün değişimi yapacaklarını söylediler. Yarın kargoyla yollayacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı