AlperenPC246 Picopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #21 pena666 dedi: Hocam şöyle belirtmek isterim ki masaüstünde takılmayı görmüyorum yani takılma olmuyor ama niyeyse oyunlarda oluyor Genişletmek için tıkla... Anladım
pena666 dedi: Hocam şöyle belirtmek isterim ki masaüstünde takılmayı görmüyorum yani takılma olmuyor ama niyeyse oyunlarda oluyor Genişletmek için tıkla... Anladım
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 982 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #22 pena666 dedi: Hocam şöyle belirtmek isterim ki masaüstünde takılmayı görmüyorum yani takılma olmuyor ama niyeyse oyunlarda oluyor. Hızlı çevirme de yavaş çevirme olsun. Genişletmek için tıkla... Yavas cevirmede olmaması lazım. Garantisi duruyorsa gönder bence.
pena666 dedi: Hocam şöyle belirtmek isterim ki masaüstünde takılmayı görmüyorum yani takılma olmuyor ama niyeyse oyunlarda oluyor. Hızlı çevirme de yavaş çevirme olsun. Genişletmek için tıkla... Yavas cevirmede olmaması lazım. Garantisi duruyorsa gönder bence.
pena666 Femtopat Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #23 MustafaVercetti95 dedi: Yavas cevirmede olmaması lazım. Garantisi duruyorsa gönder bence. Genişletmek için tıkla... duruyor fakat temudan aldım yani giderse geri gelmeye bilir
MustafaVercetti95 dedi: Yavas cevirmede olmaması lazım. Garantisi duruyorsa gönder bence. Genişletmek için tıkla... duruyor fakat temudan aldım yani giderse geri gelmeye bilir
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 982 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #24 pena666 dedi: Duruyor fakat Temu'dan aldım yani giderse geri gelmeyebilir Genişletmek için tıkla... Anladım . Mouse un driver i var mı oradan bir ayarla ilgili olabilir.
pena666 dedi: Duruyor fakat Temu'dan aldım yani giderse geri gelmeyebilir Genişletmek için tıkla... Anladım . Mouse un driver i var mı oradan bir ayarla ilgili olabilir.
pena666 Femtopat Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #25 MustafaVercetti95 dedi: Anladım . Mouse un driver i var mı oradan bir ayarla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet var hocam ama yani şunlar var Polling Rate Settings : 1000hz Power Management : Sleep Time : 0.5 Min Deep Sleep Time : 1 Min Key Response Time : 4 ms Ripple : off Angle : off
MustafaVercetti95 dedi: Anladım . Mouse un driver i var mı oradan bir ayarla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet var hocam ama yani şunlar var Polling Rate Settings : 1000hz Power Management : Sleep Time : 0.5 Min Deep Sleep Time : 1 Min Key Response Time : 4 ms Ripple : off Angle : off
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 982 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #26 pena666 dedi: Evet var hocam ama yani şunlar var. Polling rate settings: 1000Hz. Power management: Sleep time: 0.5min Deep sleep time: 1min. Key response time: 4 ms. Ripple: Off. Angle: Off. Genişletmek için tıkla... Kablo takılıykende aynı sorun devam ediyor mu?
pena666 dedi: Evet var hocam ama yani şunlar var. Polling rate settings: 1000Hz. Power management: Sleep time: 0.5min Deep sleep time: 1min. Key response time: 4 ms. Ripple: Off. Angle: Off. Genişletmek için tıkla... Kablo takılıykende aynı sorun devam ediyor mu?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 26 Nisan 2025 #27 pena666 dedi: duruyor fakat temudan aldım yani giderse geri gelmeye bilir Genişletmek için tıkla... Ne kadar oldu? Iade edebilirsin.
pena666 dedi: duruyor fakat temudan aldım yani giderse geri gelmeye bilir Genişletmek için tıkla... Ne kadar oldu? Iade edebilirsin.
pena666 Femtopat Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #28 MustafaVercetti95 dedi: Kablo takılıykende aynı sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... kablolu denemedim hocam bi ara denerim Ahmet06han dedi: Ne kadar oldu? Iade edebilirsin. Genişletmek için tıkla... kral temudaan aldım gider ama geri gelmeye bilir
MustafaVercetti95 dedi: Kablo takılıykende aynı sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... kablolu denemedim hocam bi ara denerim Ahmet06han dedi: Ne kadar oldu? Iade edebilirsin. Genişletmek için tıkla... kral temudaan aldım gider ama geri gelmeye bilir
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 26 Nisan 2025 #29 pena666 dedi: Kablolu denemedim hocam bir ara denerim. Kral temudaan aldım gider ama geri gelmeyebilir Genişletmek için tıkla... Iade edeceksin zaten geri gelmeyecek ki. Hatta almayabilebilirler.
pena666 dedi: Kablolu denemedim hocam bir ara denerim. Kral temudaan aldım gider ama geri gelmeyebilir Genişletmek için tıkla... Iade edeceksin zaten geri gelmeyecek ki. Hatta almayabilebilirler.
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 982 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #30 pena666 dedi: Kablolu denemedim hocam bir ara denerim. Kral temudaan aldım gider ama geri gelmeyebilir Genişletmek için tıkla... Sorun çözülürse sorun USB dedir. Deneyip yazarsan sevinirim.
pena666 dedi: Kablolu denemedim hocam bir ara denerim. Kral temudaan aldım gider ama geri gelmeyebilir Genişletmek için tıkla... Sorun çözülürse sorun USB dedir. Deneyip yazarsan sevinirim.