Yeni alınan bilgisayar açılmıyor

ardabyhack2973

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayari alalı birkaç hafta oluyor ve güzel güzel oynarken birden ekran kapandi ilk başta monitörde sıkıntı olduğunu düşündüm bilgisayar kasasıni açınca fark ettimki anakart da CPU LED'i yanıyor buyüzden görüntü gitmiyor ekrana galiba tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bilgisayari alalı birkaç hafta oluyor ve güzel güzel oynarken birden ekran kapandi ilk başta monitörde sıkıntı olduğunu düşündüm bilgisayar kasasıni açınca fark ettimki anakart da CPU LED'i yanıyor buyüzden görüntü gitmiyor ekrana galiba tavsiyelerinizi bekliyorum.

İşlemci yanmış olabilir veya termal macun akmış olabilir çok düşük ihtimalle eğer elinizden geliyorsa işlemciyi sökün tekrar takın belki düzelir.

Satın aldığız yere ulaşın hocam belki bir çözüm yolu bulurlar.

Hocam basit olacak ama basit zaten gözden kaçandır, statik elektrik birikmiş olabilir mi? Fişten çekip akımı kesip kapatıp 5-10 saniye güç düğmesine basılı tutup daha sonra tekrar açmayı deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı