E Efesemiizz Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #1 Bilgisiyarı yeni aldım her açıldığında BIOS'a atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2022
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 29 Haziran 2022 #2 Marka model nedir anakartının? Ekranda bir yazı yazmadan mı açıyor BIOS'u? Artı 0 Eksi
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 29 Haziran 2022 #3 Windows kurulu degil cunku. Kurmak icin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Windows kurulu degil cunku. Kurmak icin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Egemen_28 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 316 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #4 Efesemiizz dedi: Bilgisiyarı yeni aldım her açıldığında BIOS'a atıyor. Genişletmek için tıkla... freedos ise windows kur Son düzenleme: 29 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Efesemiizz dedi: Bilgisiyarı yeni aldım her açıldığında BIOS'a atıyor. Genişletmek için tıkla... freedos ise windows kur
KS KS E Efesemiizz Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #5 Okan Demiray dedi: Marka model nedir anakartının? Ekranda bir yazı yazmadan mı açıyor BIOS'u? Genişletmek için tıkla... Pc hocası gg6 ekranda asus bios a gitmek için del veya f2 ye basın yazıyor orda takılı kalıyo Egemen can öztürk dedi: freed freedos ise windows kur Genişletmek için tıkla... Dün falan güzelce oyunumu oynuyorum windows kurulu Egemen can öztürk dedi: freed freedos ise windows kur Genişletmek için tıkla... Dün falan güzelce oyunumu oynuyorum windows kurulu Egemen can öztürk dedi: freed freedos ise windows kur Genişletmek için tıkla... Dün falan güzelce oyunumu oynuyodum windows kurulu Egemen can öztürk dedi: freed freedos ise windows kur Genişletmek için tıkla... Dün falan güzelce oyunumu oynuyodum windows kurulu yani Egemen can öztürk dedi: freed freedos ise windows kur Genişletmek için tıkla... Dün falan güzelce oyunumu oynuyodum windows kurulu yani okiginar dedi: Windows kurulu degil cunku. Kurmak icin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... kurulu Dün oyun oynadım okiginar dedi: Windows kurulu degil cunku. Kurmak icin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... kurulu Dün oyun oynadım Artı 0 Eksi
Okan Demiray dedi: Marka model nedir anakartının? Ekranda bir yazı yazmadan mı açıyor BIOS'u? Genişletmek için tıkla... Pc hocası gg6 ekranda asus bios a gitmek için del veya f2 ye basın yazıyor orda takılı kalıyo Egemen can öztürk dedi: freed freedos ise windows kur Genişletmek için tıkla... Dün falan güzelce oyunumu oynuyorum windows kurulu Egemen can öztürk dedi: freed freedos ise windows kur Genişletmek için tıkla... Dün falan güzelce oyunumu oynuyorum windows kurulu Egemen can öztürk dedi: freed freedos ise windows kur Genişletmek için tıkla... Dün falan güzelce oyunumu oynuyodum windows kurulu Egemen can öztürk dedi: freed freedos ise windows kur Genişletmek için tıkla... Dün falan güzelce oyunumu oynuyodum windows kurulu yani Egemen can öztürk dedi: freed freedos ise windows kur Genişletmek için tıkla... Dün falan güzelce oyunumu oynuyodum windows kurulu yani okiginar dedi: Windows kurulu degil cunku. Kurmak icin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... kurulu Dün oyun oynadım okiginar dedi: Windows kurulu degil cunku. Kurmak icin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... kurulu Dün oyun oynadım
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 29 Haziran 2022 #6 Efesemiizz dedi: kurulu Dün oyun oynadım Genişletmek için tıkla... Kurulu ise BIOS'tan Boot Menusunun fotografini atarmisin? Artı 0 Eksi
Efesemiizz dedi: kurulu Dün oyun oynadım Genişletmek için tıkla... Kurulu ise BIOS'tan Boot Menusunun fotografini atarmisin?
KS KS E Efesemiizz Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #7 okiginar dedi: Kurulu ise BIOS'tan boot menusunun fotografini atar misin? Genişletmek için tıkla... Düzeldi sanırım az önce SSD'yi görmüyordu kabloyu çıkardım taktım oldu. okiginar dedi: Kurulu ise BIOS'tan Boot Menusunun fotografini atarmisin? Genişletmek için tıkla... Daha olmaz dimi Artı 0 Eksi
okiginar dedi: Kurulu ise BIOS'tan boot menusunun fotografini atar misin? Genişletmek için tıkla... Düzeldi sanırım az önce SSD'yi görmüyordu kabloyu çıkardım taktım oldu. okiginar dedi: Kurulu ise BIOS'tan Boot Menusunun fotografini atarmisin? Genişletmek için tıkla... Daha olmaz dimi
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 29 Haziran 2022 #8 Efesemiizz dedi: Düzeldi sanırım az önce SSD'yi görmüyordu kabloyu çıkardım taktım oldu. Daha olmaz dimi Genişletmek için tıkla... SSD temassizlik yapmistir. Bir daha olma ihtimali var. Artı 0 Eksi
Efesemiizz dedi: Düzeldi sanırım az önce SSD'yi görmüyordu kabloyu çıkardım taktım oldu. Daha olmaz dimi Genişletmek için tıkla... SSD temassizlik yapmistir. Bir daha olma ihtimali var.
KS KS E Efesemiizz Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #9 okiginar dedi: SSD temassizlik yapmistir. Bir daha olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim Artı 0 Eksi
okiginar dedi: SSD temassizlik yapmistir. Bir daha olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim