beraterr_06 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #11 EkerBiçer dedi: Sistem özellikleri idare eder ama donmaz. Yazılımsal bir problem olabilir. Bide sistemi kaç TL'ye aldınız bazen 3050 sistemleri pahalıya satıyorlar da. Genişletmek için tıkla... 25 bin TL almıştım.
EkerBiçer dedi: Sistem özellikleri idare eder ama donmaz. Yazılımsal bir problem olabilir. Bide sistemi kaç TL'ye aldınız bazen 3050 sistemleri pahalıya satıyorlar da. Genişletmek için tıkla... 25 bin TL almıştım.
EkerBiçer Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 963 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #12 beraterr_06 dedi: 25 bin TL almıştım. Genişletmek için tıkla... Her şey dahil mi yoksa sadece PC mi? Her şey dahil fiyatsa iyi.
beraterr_06 dedi: 25 bin TL almıştım. Genişletmek için tıkla... Her şey dahil mi yoksa sadece PC mi? Her şey dahil fiyatsa iyi.
beraterr_06 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #13 EkerBiçer dedi: Her şey dahil mi yoksa sadece PC mi? Her şey dahil fiyatsa iyi. Genişletmek için tıkla... Her şey dahil Silverhandim dedi: cok kafana takacağın bişey değil. pc hızlandıktan sonra boşuna stres yapmışım diyeceksin Genişletmek için tıkla... İnşallah ilginiz için teşekkür ederim.
EkerBiçer dedi: Her şey dahil mi yoksa sadece PC mi? Her şey dahil fiyatsa iyi. Genişletmek için tıkla... Her şey dahil Silverhandim dedi: cok kafana takacağın bişey değil. pc hızlandıktan sonra boşuna stres yapmışım diyeceksin Genişletmek için tıkla... İnşallah ilginiz için teşekkür ederim.
Yasin Özbucak Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 172 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: AMD Mobility Radeon HD 5000 Series RAM: 2 GB İşlemci: AMD Athlon (tm) II P-320 Dual Core Processor Bilgisayar: Asus X52DE HDD: Hitachi HTS543216L9A300 (160 GB) Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #14 Format atmayı dene. Sorun devam ediyosa 2.el ürün olmasından dolayıdır EkerBiçer dedi: Trendyol, Hepsiburada gibi bir yerden aldıysanız bazen ikinci el parçalarla toplayıp satıyorlar. İkinci el ürün varsa ondan dolayı da olabilir. Genişletmek için tıkla...
Format atmayı dene. Sorun devam ediyosa 2.el ürün olmasından dolayıdır EkerBiçer dedi: Trendyol, Hepsiburada gibi bir yerden aldıysanız bazen ikinci el parçalarla toplayıp satıyorlar. İkinci el ürün varsa ondan dolayı da olabilir. Genişletmek için tıkla...
beraterr_06 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #15 Yasin Özbucak dedi: Format atmayı dene. Sorun devam ediyosa 2.el ürün olmasından dolayıdır Genişletmek için tıkla... Hepsi sıfır ürün olduğuna eminim EkerBiçer dedi: Trendyol, Hepsiburada gibi bir yerden aldıysanız bazen ikinci el parçalarla toplayıp satıyorlar. İkinci el ürün varsa ondan dolayı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Hepsinin sıfır olduğuna eminim
Yasin Özbucak dedi: Format atmayı dene. Sorun devam ediyosa 2.el ürün olmasından dolayıdır Genişletmek için tıkla... Hepsi sıfır ürün olduğuna eminim EkerBiçer dedi: Trendyol, Hepsiburada gibi bir yerden aldıysanız bazen ikinci el parçalarla toplayıp satıyorlar. İkinci el ürün varsa ondan dolayı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Hepsinin sıfır olduğuna eminim
Yasin Özbucak Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 172 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: AMD Mobility Radeon HD 5000 Series RAM: 2 GB İşlemci: AMD Athlon (tm) II P-320 Dual Core Processor Bilgisayar: Asus X52DE HDD: Hitachi HTS543216L9A300 (160 GB) Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #16 beraterr_06 dedi: Hepsi sıfır ürün olduğuna eminim Genişletmek için tıkla... Format atıp bidaha dene. Sorun devam ediyorsa güncel olmayan ve yüklenmeyen sürücülerden dolayı olabilir
beraterr_06 dedi: Hepsi sıfır ürün olduğuna eminim Genişletmek için tıkla... Format atıp bidaha dene. Sorun devam ediyorsa güncel olmayan ve yüklenmeyen sürücülerden dolayı olabilir
beraterr_06 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #17 Yasin Özbucak dedi: Format atıp bidaha dene. Sorun devam ediyorsa güncel olmayan ve yüklenmeyen sürücülerden dolayı olabilir Genişletmek için tıkla... Peki anladım.Teşekkür ederim.
Yasin Özbucak dedi: Format atıp bidaha dene. Sorun devam ediyorsa güncel olmayan ve yüklenmeyen sürücülerden dolayı olabilir Genişletmek için tıkla... Peki anladım.Teşekkür ederim.
EkerBiçer Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 963 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #18 beraterr_06 dedi: Her şey dahil Genişletmek için tıkla... İyi fiyata almışsın o zaman
Yasin Özbucak Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 172 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: AMD Mobility Radeon HD 5000 Series RAM: 2 GB İşlemci: AMD Athlon (tm) II P-320 Dual Core Processor Bilgisayar: Asus X52DE HDD: Hitachi HTS543216L9A300 (160 GB) Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #19 beraterr_06 dedi: Peki anladım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek
beraterr_06 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #20 Yasin Özbucak dedi: Format atıp bidaha dene. Sorun devam ediyorsa güncel olmayan ve yüklenmeyen sürücülerden dolayı olabilir Genişletmek için tıkla... Peki anladım.Teşekkür ederim EkerBiçer dedi: İyi fiyata almışsın o zaman Genişletmek için tıkla... Şu sorunda olmasa keşke on numara olucak EkerBiçer dedi: İyi fiyata almışsın o zaman Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 17382319284954548621988843759272.jpg 74 KB · Görüntüleme: 12
Yasin Özbucak dedi: Format atıp bidaha dene. Sorun devam ediyorsa güncel olmayan ve yüklenmeyen sürücülerden dolayı olabilir Genişletmek için tıkla... Peki anladım.Teşekkür ederim EkerBiçer dedi: İyi fiyata almışsın o zaman Genişletmek için tıkla... Şu sorunda olmasa keşke on numara olucak EkerBiçer dedi: İyi fiyata almışsın o zaman Genişletmek için tıkla...