Yeni bir Samsung SSD aldım. Daha yeni Windows 10 yükledim. Her şeyi kuracaktım driver vs. ama bilgisayar kendiliğinden kurdu, ama güncellemeler yeni mi bilmiyorum, berki daha önce Microsoft hesabıma kayıtlı bir sürü bilgisayar kullandım ondandır güncellemeleri kurması neyse, ben driverların güncel olduğunu nasıl anlayacağım? Sadece ekran kartını kurdum. Bilgisayar kendi halletmiş her şeyi ama tabii ki güncel değildir. Buraya aygıt yöneticisi bıraktım, berki buradan anlaşılır güncel oldukları, eğer başka bir şey isterseniz fotoğraf atarım. SATA driver falan?
SSD okuma ve yazma testi nasıl?
Öncelikle Windows'un tüm güncellemelerini yükleyin. Daha sonra, anakartınızın destek sayfasından gerekli tüm sürücüleri indirebilirsiniz. Ekran kartınızın sürücüsünü AMD ise buradan, Nvidia ise buradan yükleyebilirsiniz.
Tek tek aygıt yöneticisinde elle güncelleştirme yapın. Daha sonra ekran kartı driverını yükleyin. En son da işlemci için gerekli driverlarını indirin. BIOS güncel değil ise BIOS güncelleyin.
Onu az önce kurdum bunu, bu değil mi? Bir de Good yazısının altında 103 writen yazıyor bu ne demek? Eki Görüntüle 469777
Son sürüm kurulu herhalde? Eki Görüntüle 469780
Tek tek aygıt yöneticisinde elle güncelleştirme yapın. Daha sonra ekran kartı driverını yükleyin. En son da işlemci için gerekli driverlarını indirin. BIOS güncel değil ise BIOS güncelleyin.
belki 15 yıldır pc kullanırım daha 1 kez aygıt yöneticisinden driver güncelleyemedim, ne zaman güncelle desem zaten en son sürüm yüklü veya aygıt yazılımı bulunamadı hatası aldım.
En kaliteli ve güvenlisi PC bileşenleriniz hangisi ise, adını kodunu internette sonuna driver yazarak aratmanız ve çıkan offical sitede en güncel driverı bulup yüklemenizdir.
Bazı işlemcilerin kendilerine has driverları var evet, ama çoğunun öyle haftalık günlük takip edip sürekli güncellemelik driverı yok. Bunun yerine yardımcı programları var. Kendi internet siteleri üzerinden bilgiye ulaşabilir ve indirip yükleyebilirsiniz. Gerekli mi? Normal bir kullanıcıysanız hayır gereksiz.